Pink Martini, Ankara'da Sahneye Çıktı

ABD'li müzik grubu Pink Martini, Türkiye turnesi kapsamında geldiği Ankara'da, şarkılarını sahnede hayranlarıyla beraber seslendirdi.

21.05.2019-20:18 - (Son Güncelleme: 21.05.2019-20:10)

ABD'li müzik grubu Pink Martini, Türkiye turnesi kapsamında Ankara'da verdiği konserde, seyircileri sahneye davet ederek şarkılarını onlarla beraber seslendirdi.

TÜRKÇE ŞARKILARA DA YER VERİLDİ  

Congresium Ankara'da sahneye çıkan grup, farklı dillerde ve tarzlardan oluşan geniş bir repertuvarla seyircilerin beğenisini kazandı. "Amado Mio", "Sympathique", "Ich Dich Liebe", "Donde Estas", "Anna", "Exodus" ve "Tomato" ve "I am woman" gibi şarkıların seslendirildiği konserde, "Aşkım Bahardı" ve "Üsküdar" gibi Türkçe şarkılara da yer verildi.

YOĞUN ALKIŞ ALARAK TEKRAR SAHNEYE ÇIKTI 

Söyledikleri şarkılarla ilgili bilgiler veren vokalist Forbes, bazı şarkılarda gruba eşlik etmesi için seyircileri sahneye davet etti. Daha sonra grup, seyircilerin yoğun alkışı üzerine tekrar sahneye çıktı. Piyanist Lauderdale, Brasil şarkısı eşliğinde seyircilerle halka kurarak izleyicilerin yer aldığı yere geldi, dans etti ve onları tekrar sahneye çağırdı.

Son Dakika Kültür-Sanat Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal