Pınar Gültekin Cinayetinde İkinci Tutuklama

Muğla'da Pınar Gültekin'in öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturmada katil Metin Cemal Avcı'nın kardeşi de tutuklandı.

02.10.2020-10:31 - (Son Güncelleme: 02.10.2020-11:39) Pınar Gültekin Cinayetinde İkinci Tutuklama

Muğla'da öldürüldükten sonra cesedi bir varil içerisinde yakılan Pınar Gültekin'in ölümüyle ilgili soruşturmada katil Metin Cemal Avcı'nın kardeşi "delil karartmak" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cesedi, 5 gün sonra bulunmuştu. Muğla'da bar işleten Metin Cemal Avcı, soruşturma kapsamında tutuklanmış ve cinayeti işlediğini itiraf etmişti. 

İKİ KİŞİ OLMASINDAN ŞÜPHE EDİLİYORDU

Zanlı Cemal Avcı, Pınar Gültekin'in evli olduğu için aralarındaki ilişkiyi eşine söylemekle tehdit ederek şantaj yaptığını iddia etmişti. Cinayeti tek başına işlediğini söyleyen zanlı, cesedin varile konması ve taşınmasını tek başında yaptığını anlatmıştı. Ancak Gültekin'in ailesinin de şüpheleri dile getirdiği gibi, olay yerinde ikinci bir kişi daha olduğu şüphesi bulunuyordu.

TELEFON SİNYALİNDEN TESPİT EDİLDİ

Hürriyet'in özel haberine göre, soruşturma birimleri bu şüphenin peşinden giderek yeni bulgulara ulaştı. Katil Cemal Avcı'nın kardeşi Mertcan Avcı'nın telefon sinyalleri, olay yeri ve yakınlarında abisiyle aynı zaman dilimlerinde tespit edildi. Mertcan Avcı, tutuklanıp cezaevine gönderildi.

DELİLLERİ KARARTMAKLA SUÇLANIYOR

Ancak sinyaller olay gününde değil, Pınar Gültekin'in kayıp olduğu dönemde tespit edildiği için, Mertcan Avcı abisiyle birlikte olay yerine giderek delil karartmakla suçlanıyor. Cinayete yardım ettiğine ilişkin bir suçlama ya da delil bulunmuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal