14.09.2022-13:03 (Son Güncelleme:06.10.2023-17:34)


1

Röportajı olay oldu

Röportajı olay oldu

Kendi gibi oyuncu olan eşi Yağmur Atacan ile arasındaki yaş farkı nedeniyle sürekli eleştiri yağmuruna tutuluyor. Pınar Altuğ son yaptığı röportajıyla da olay oldu.



2

Yatak odasını anlattı

Yatak odasını anlattı

Altuğ yatak odasının kapıları açtı. Samimi itiraflarda bulundu. Altuğ seksin hayatında önemli olduğunu söyleyerek kendisini de seksi bulduğunu itiraf etti.



3

Evliliğin sırrını açıkladı

Evliliğin sırrını açıkladı

Altuğ 13 yıllık mutlu evliliğinin sırrını da açıkladı. Pınar Altuğ mutlu evliliğinin sırrını şöyle anlattı: "Bütünü hiç bozmamak; sevgi, saygı, arkadaşlık, güven ve seks…"



4

'Seksi olmak için çaba sarf etmiyorum'

'Seksi olmak için çaba sarf etmiyorum'

Altuğ'un canını tak ettiğinde yaptığı açıklamalar ve sinir krizlerine şahit oluyoruz. Altuğ yaptığı açıklamalar ve verdiği cevaplarla gündemden düşmüyor. Pınar Altuğ'un yaptığı son röportaj yine gündeme bomba gibi düştü. Kendisini güzel bulduğunu ve seksapelini olduğunu söyleyen Altuğ, uzun bacaklarıyla fiziksel avantajlara sahip olduğunu söylüyor. Altuğ, seksi olmak için özellikle çaba sarf etmediğini, seksapelin sonradan kazanılan bir şey değil içte olan bir şey olduğunu ekliyor.



5

Libidosu hiç düşmedi

Libidosu hiç düşmedi

Ünlü oyuncu Altuğ, "40’lı yaşlarla libido azalıyor mu?" sorusuna verdiği samimi cevapla her şeyi dobra bir şekilde söylüyor. Altuğ, libidosunun hiç düşmediğini söylerken şunları ekliyor: "Benim yaşla birlikte günlük hayatımdaki enerjim de düşmedi. Libido da bununla bağlantılı. Ne genç arkadaşlarım var, “Ay şimdi onu mu yapacağız” diyorlar, yapıver işte, hallediver. Hep iç ritmi yüksek ve enerjik bir kadın oldum. Dolayısıyla 40’lı yaşlarda olmak bir şey değiştirmedi, sadece bir rakam. Bu arada dolu dolu 46 yani, söyleyebiliriz de."



6

Seksin hayatında önemli bir yer kapladığını söyleyen Pınar Altuğ seks önemli ama sadece seksle de olmaz diyor. "Seks önemlidir. Çünkü seks olmadığı zaman, aşk ve tutku düşmeye başlar. Sadece seksle de olmaz. Eve geldiğinde sadece yatakta güzel vakit geçiriyorsan bu bir zaman sonra sıkıcı olur. Dolayısıyla devamında iyi geçinmeli, ortak paylaşımların olmalı."



7

Karşılıklı güven

Karşılıklı güven

Pınar Altuğ Yağmur Atacan ile 13 yıllık mutlu evliliklerini sırrını ise şöyle açıklıyor: "Bütünü hiç bozmamak; sevgi, saygı, arkadaşlık, güven ve seks…" Evliliğin aşkı bitirip bitirmediğini, çocuk doğunca başlayan zorlukları ise şöyle açıklıyor: "Bizde tutku sönmedi. Ama bebek dünyaya geldiğinde, ilk iki sene evlilik darbe yiyor. Bir tarafta senden meme, pışpış bekleyen bir bebek var, diğer tarafta senden seks bekleyen bir adam var. Ben öz bakımından vazgeçen bir kadın olmadım, yine de insansın, gücün yetmiyor."



8

Bebeğin sorunları ortadan kalkınca hayat düzene giriyor kocanı seviyorsan yine onun kollarındasın, koynundasın diye de açıklıyor. Aile fotoğraflarına gelen ve sürekli gündeme getirilen yaş konusuna ise yorumu çok net: "Bizim aramızda yaşananlardan üçüncü şahıslara ne? Ben mutluyum, adam mutlu, çocuk mutlu. Üçüncü şahıslara ne oluyor sen biliyorsun".

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr