PHA coin nedir? Phala Network coin projesi ve yol haritası

Kripto para dünyasında dikkatleri üzerine çeken PHA coin son zamanlarda birçok kişi tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. Gizliliğe son derece önem veren Phala Network'un ne olduğu merak ediliyor. Peki, PHA coin nedir? Phala Network projesi ve yol haritası da birçok yatırımcının dikkatini çekiyor.

24.04.2022-17:49 - (Son Güncelleme: 24.04.2022-17:49) PHA coin nedir? Phala Network coin projesi ve yol haritası

İnternet üzerinden istenilen her vakitte kullanılmak üzere bulut bilişim kaynağı sunan ve gizliliği odağı haline getirmiş olan Phala Network, son zamanlarda kripto para dünyasında merak edilenler arasında girdi.

PHA coin nedir?

PHA coin, Phala Network ağının yerel kripto para birimidir. Phala Network, oluşturmuş olduğu ağ ile veri gizliliğinden ödün vermeden büyük bulut işlemeye olanak sağlayan güvenilir bir hesaplama hizmeti oluşturmak amacıyla gizli bilgi işlem ve blok zinciri teknolojisini birleştirmektedir.

Phala Network

PHA coin yorum

İlk olarak PHA coin dünya genelinde var olan borsalardaki kripto para listelerinde yer almayı başarmış bir coindir. Gerçek anlamda gizlilik sağlayabilmesiyle ve aynı zamanda günümüzün en büyük teknoloji konularından biri olan bulut bilişim sektöründe adını duyurma amacını da sorunsuzca yerine getirmişe benziyor. Fakat, halihazırda kendisine benzeyen birçok rakibi de bulunmaktadır.

PHA coin, kendi ağıyla birlikte gizlilik sunmaktadır. Tüm bulut işlemleri blok tabanında şifreleniyor, saklanıyor ve her kime aitse onun dışında başka hiçkimse bu kaynağa ulaşamıyor. Polkadot'la beraber çıktığı yolda kendi ana ağına geçiş yapan PHA coinin başında Google'da 10 senelik bir geçmişe sahip Hang Yin’in olduğu söyleniyor. Ekibin kodlama bilgisinin üstün olduğunu da belirtmekte fayda var.

PHA coinin geleceği

Polkadot ekosisteminde gizlilik altyapısı parachain olmayı hedefleyen Phala Network, toplam arzının yaklaşık %70'ini madencilikle dağıtmaktadır. PHA coin madenciliği, işlemciyle yapılmaktadır ve gizliliğini bu işlemci madenciliğine borçludur. Öte yandan PHA coinin geleceği hakkında paylaşılan yol haritasında 2021-2022 yılları arasındaki en büyük hedeflerinin Vendetta adını verdikleri test ağlarının lansmanını tamamlamak olduğunu belirtti. Aynı zamanda PHA coinin arzının 1 milyar adet olduğunu ve henüz dolaşımda olan miktarın bu sayıdan oldukça az olduğunu, ayrıca dolaşımdaki miktarın giderek artmasıyla da fiyatın bu durumdan olumsuz etkileneceğini de unutmamalı. Kuruluş, Böyle bir durumun önüne geçmek adında ise tüm arzın %70'ini madencilikle dağıtıyor ve madencilik ödülleri her 6 ayda bir olmak üzere %25 daha fazla zorlaşıyor. Böylelikle ilerleyen zamanlarda arzın artmasıyla fiyatta oluşabilecek herhangi bir olumsuzluğun ortadan kalkmasına ve PHA coin geleceğinin daha istikrarlı hale getirilmesine neden olacaktır.

Pha coin teknik bilgiler

-  Kuruluş ismi: Phala Network

-  Kripto para birimi: PHA

-  Tür: Coin

-  Sertifika: Yok

-  Kuruluş yılı: 2020

-  Konum, Merkez: Singapur

-  Kurucu 1: Hang Yin

-  Kurucu 2: Marvin Tong

-  Madencilik: Var

-  Madencilik türü: TEE(işlemci) madenciliği

-  Toplam arz: 1 milyar adet

-  Maksimum arz: Belli değil

-  Dolaşımdaki tedarik: 185 milyon+

PHA coin

PHA coin resmi bilgileri ve incelemesi

PHA coinin kendi internet sitesi üzerinden, oluşturdukları gizlilik odaklı kripto paraları hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Halihazırda modern bilgisayar işlemcilerine yerleştirilmiş TEE tabanlı gizlilik teknolojisi etrafında oluşturulan Phala Network’ün dağıtılmış bilgi işlem bulutu çok yönlü ve gizlidir. Phala ağının yerel yardımcı program belirteci Pha coin’dir."

Phala kuruluşunun piyasaya sürmüş olduğu, PHA coinin resmi internet sitesi üzerinden yaptığı kendi platformları hakkında, Phala Network’ün temel görevinin, blok zincirinin ve üzerindeki akıllı sözleşmelerin güvenliğini ve gizliliğini sağlamak olduğunu vurgularken şu şekilde devam etti:

"Phala, mutabakat mekanizmasını hesaplamadan ayırarak, işlem gücünün yüksek oranda ölçeklenebilir olmasını sağlar. Bir araya geldiğinde bu, güçlü, güvenli ve ölçeklenebilir güvenilir bir bilgi işlem bulutu için altyapı oluşturur."

PHA coin özellikleri

-  Güvenlik garantisi

-  Gizli bilgi işlem kaynakları

-  Gizli sözleşmeler için yerel belirteç

-  Yönetim: Belirli bir miktarda PHA’ya sahip olan paydaşlar, topluluk yönetimine daha fazla katılmak için Phala DAO’ya katılabilecektir.

-  Diğer ödemeler: Web3 Analytics, izinsiz zincirler için çapraz zincir köprüler gibi diğer hizmetler veya ürünler için ödemeler.

PHA coin nereden alınır?

Küresel boyutta kripto para piyasası borsalarında listelenmeyi başarımış olan PHA coini, Binance, Huobi Global, Okex, Gate.io ve Kucoin borsalarından satın alabilirsiniz.

PHA coin resmi kaynak adresleri

-  PHA coin resmi web sitesi: https://www.phala.network/en/

-  PHA coin market verileri: https://coinmarketcap.com/currencies/phala-network/

-  PHA coin beyaz sayfa adresi: https://wiki.phala.network/en-us/general/phala-network/01-phala-network/

-  PHA coin resmi sosyal medya hesabı: https://twitter.com/PhalaNetwork

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal