21.03.2022-13:30 (Son Güncelleme:21.03.2022-13:43)


1

-Bir zaman gelecek, insanlar, yalnız parayı düşünüp, helal haram düşünmeyecekler. -Rüşvet, hediye adı altında verilecek, gözdağı için suçsuz kişiler öldürülecek. -Âmirler, imamlar, namazı öldürecek, vaktinden sonraya bırakacaklar. -Peygamberim diyen yalancılar çıkacak, benden sonra peygamber gelmeyecek. -Sünnetimi öldürerek dini bozmaya çalışan kimseler çıkacak.



2

-Bir zaman gelecek, beni yalanlayanlar çıkacaktır. 'Hadisi bırak, Kur'ana bak' diyeceklerdir. -Kâfirler için gelmiş olan âyetleri, müslümanları kötülemek için delil olarak kullanacaklar. -Sünnet, bid'at gibi çirkin, bid'at de sünnet gibi rağbet görecek. Sünnete uyan garip olacak, yalnız kalacak. Bid'ate uyan, çok yardımcı bulacaktır. -Kur'an, dünyalık için okunacaktır. -Camilerde binden fazla kişi namaz kılacak, içlerinde bir mümin bulunmayacak. -Âlimler fitne unsuru olacak, camiler ve hâfızlar çoğalacak, ama, hakiki âlim hiç bulunmayacak.



3

-Sonra gelenler, önceki âlimleri cahillikle suçlayacak. -Din âlimi kalmayacak, din adamı yerine geçirilen cahiller, bilmeden fetva verecek, herkesi, doğru yoldan çıkarmaya çalışacak. -Din adamları, halkın istediği yönde fetva verecek, helale haram, harama helal diyecekler, dini, ticarete, menfaate alet edecekler. -Hacca, hükümdarlar (devlet başkanları) gezi için, zenginler ticaret, fakirler dilenmek, din görevlileri de gösteriş için gidecekler. -Kişi dinini ve dünyasını ancak para ile ayakta tutabilecek, altını gümüşü [parası pulu] olmayan rahat edemeyecek.



4

-İnsanın bütün kaygısı midesi olacak, şerefi mal, kıblesi kadın, dini para olacak. -Her asır, öncekinden daha kötü olacak, böylece Kıyamete kadar hep bozulacak. -İstanbul fethedilecektir. Bunların kumandanı ne güzel emir, askerleri ne güzel askerdir. -Çeşitli isimler altında şaraplar çıkacak, helal sayılacak. -İnsanlar temizlikte fazla titiz olacak, vesvese edip dinde haddi aşacaklar. -Ortalık bozulacak, dine uymak avuçta ateş tutmak gibi zor olacak. -Köpek beslemek, evlat yetiştirmekten daha cazip olacak.



5

-Kötü kadınlar, çoğalıp, zina bir toplum içinde yayılırsa, halk, daha önce görülmemiş [frengi, AIDS gibi] bulaşıcı hastalıklara maruz kalır. -Erkekler azalacak, kadınlar çoğalacak. -Çalgı her yere yayılacak, güvenlik güçleri çoğalacak. -Anarşi ve ölüm çoğalacak. -İşler, ehli olmayana verilecek. -Zengine malı için tazim edilecek, fuhuş yayılacak, piçler çoğalacak. Büyüğe hürmet, küçüğe de merhamet edilmeyecek. Kurtlar, kuzu postuna bürünecek. -Erkek erkekle, kadın kadınla yetinmedikçe, kıyamet kopmayacak. -Sadece tanıdıklara selam verilecek ve yazarlar çoğalacak. -Lutilik mubah sayılmadıkça kıyamet kopmayacak. -Deprem, fitne, katillik artmadıkça, kıyamet kopmayacak. -Müslümanlarla Yahudiler savaşmadıkça kıyamet kopmayacak. -Kardeşler farklı dinden olmadıkça kıyamet kopmayacak. Kötüler dünyaya hakim olmadıkça kıyamet kopmayacak.



6

Gelecekte olacaklar

Gelecekte olacaklar

-Kişi yol kenarında kadınla beraber olacak. -Konuşan hayvanlar olacak. -Kıyamet alametidir ki, erkek evde yokken kadının yaptıklarını ayakkabısı haber verecektir. -Allah'a inanan müslüman kaldığı müddetçe kıyamet kopmayacak. -Mehdi gelecek. -Deccal gelecek. -İsa gökten inecek, duman çıkacak, Kâbe yıkılacak. -Dabbet-ül-arz çıkacak -Yecüc ve Mecüc çıkacak. -Ateş çıkacak, güneş batıdan doğacak. -Güneş batıdan doğmadıkça kıyamet kopmaz. Güneş batıdan doğunca, insanlar onu görür ve hepsi de iman ederler. Fakat bu imanları fayda vermez.



7



8



9



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr