Petroldeki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını etkiledi: İşte son durum

Suudi Arabistan’ın petrol kısıntısını yıl sonuna kadar uzatması, akaryakıt fiyatlarında artışa neden oldu. Brent petroldeki hareketlilik fiyatlara yansıdı. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

06.09.2023-16:43 - (Son Güncelleme: 06.09.2023-16:48) Petroldeki hareketlilik akaryakıt fiyatlarını etkiledi: İşte son durum

Sürücülerin korkulu rüyası haline gelen akaryakıt zamlarına, bir yenisi daha ekleniyor. Arabistan ve Rusya’dan yapılan açıklamada; petrol kesintisinin yıl sonuna kadar uzatıldığı belirtildi. Bu açıklamanın ardından Brent petrolün fiyatı fırlarken, akaryakıtta da hareketlilik başladı. 

Akaryakıtta hareketlilik 

Bugün saat 14,35 itibarıyla 89,45 dolardan işlem gören Brent petrol 10 ayın zirvesini görmüş oldu. Bu gelişmenin önümüzdeki günlerde akaryakıta Zam olarak yansıması bekleniyor.

Güncel akaryakıt fiyatları

Rusya ve Arabistan Petrol kesintisini uzatma kararı aldı

Dün yapılan açıklamada, temmuz itibarıyla uyguladığı günlük 1 milyon varil gönüllü petrol üretimi kesintisinin yıl sonuna kadar devam edeceğini belirten Suudi Arabistan sonrası, bir açıklamada Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak’dan geldi. Günlük 300 bin varil seviyesindeki gönüllü petrol ihracat kesintisini yıl sonuna kadar uzattığını bildirdi.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal