Petrol ve enerji fiyatlarını belirleyen ve denetleyen EPDK'da yeni atamalar resmi gazetede yayınlandı!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu’nda (EPDK) yeni atamalar gerçekleştirildi. Resmi Gazete’de yer alan atamalar Cumhurbaşkanlığı atama kararları ile onaylandı.

16.07.2022-09:47 - (Son Güncelleme: 16.07.2022-17:20) Petrol ve enerji fiyatlarını belirleyen ve denetleyen EPDK'da yeni atamalar resmi gazetede yayınlandı!

EPDK'da yeni gerçekleştirilen atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni karar ile birlikte EPDK 2. Başkanı ve EPDK üyerinde değişiklik yapıldı. Karar bugün yayınlanan Resmi Gazete’de açıklandı.

EPDK’da yeni atamalar 

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) Cumhurbaşkanlığı atama kararları ile yeni atamalar gerçekleştirdi. Resmi Gazete'de bugün yayınlanan atama kararı  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı. Yeni alınan karar doğrultusunda EPDK 2'nci Başkanlığına Zekeriya Gökşenli gelirken EPDK üyeliklerine ise Muhammed Mustafa İzgeç ve İbrahim Tan getirildi. 

Gerçekleştirilen atamalar 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7'nci maddeleri gereğince yapıldığı açıklaması yapıldı.

EPDK'da Yeni Atama

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal