28.06.2022-14:40 (Son Güncelleme:28.06.2022-14:07)


1

Petek Dinçöz kimdir?

Petek Dinçöz kimdir?

29 Mayıs 1980 tarihinde İzmir’de doğmuştur. Dinçöz’ün gerçek adı ise Didem Ezgü'dür. Zehra Süay ve Müjdat Fahri Ezgü çiftinin kızları olan Dinçöz’ün bir de erkek kardeşi vardır. Babasını ise çok küçükken kaybetmiştir. Petek Dinçöz yıllarca birliktelik yaşadığı televizyoncu Can Tanrıyar'la evlenmiş daha sonra ise anlaşamayıp boşandı. Dinçöz sonrasında ise iş insanı Serkan Kodaloğlu ile 2. evliliğini yaptı. Yeni aşk iddiaları gündeme bomba gibi düşmüştü. O görüntüler ifşa etti.



2

Eğitimi

Eğitimi

Dinçöz, daha sonrasında ise 2 yıl eğitim görüp Kıbrıs Güzellik yarışmasında Basın Güzeli de seçilmiştir. 1999 yılında yakaladığı bu başarı ile dizi teklifleri gelmeye başlamıştır. Petek Dinçöz, böylelikle okul hayatını bırakıp mankenlik hayatına atılmıştır. Petek Dinçöz'ün o görüntüleri Reza Zarrab ile olan aşk iddialarını ifşa etti.



3

Reza Zarrab ile sarmaş dolaş görüntülendi

Reza Zarrab ile sarmaş dolaş görüntülendi

Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş’in eski eşiyle aşk yaşadığıyla gündeme gelen Petek Dinçöz, Miami’de yakalandı. Bir mekanda sarışın bir güzelle yemek yiyen Reza Zarrab’ın yanındaki kadının Petek Dinçöz olduğu iddia edildi.



4

TV programları

TV programları

3 eylül 2007'de Arım Balım Peteğim 5 mart 2008'de Arım Balım Peteğim 24 ocak 2010'da Petek'le 10 Numara 31 aralık 2011'de Çarkıfelek



5

Albümleri

Albümleri

Doktor Tavsiyesi Milat Aşkın Tam Sırası Yalanı Boşver Ne Yapayım Şimdi Ben? Yolun Açık Olsun Şaka Gibi Frekans Sen Değmezsin Kördüğüm Remixlerle Nonstop İstanbul Geceleri Bende Kaldı



6

Aldığı ödüller

Aldığı ödüller

1997 Best Model1998 yılının En Güzel Fiziğe Sahip Manken Ödülü 8. Kral TV Video Müzik Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Bayan Sanatçı Ödülü 9. Kral TV Video Müzik Ödülleri En İyi Arabesk & Fantezi Bayan Sanatçı Ödülü 10. Kral TV Video Müzik Ödülleri En İyi Arabesk & Fantezi Bayan Sanatçı Ödülü Video Müzik Ödülleri Yılın Düeti Ödülü 2006 yılının en iyi Maxi Single Albümü Ödülü 2008 yılının en iyi Sabah Programı Ödülü 2009 Rekort Dergisi Yılın En iyi kadın programı Ödülü 2009 Radyo Televizyon Medya Oscarları Yılın En İyi Sabah Programı Ödülü 2009 Avrupa Gazeteciler Derneği En İyi Kadın Programı Ödülü 2011 Yılın En iyi Sabah Programı Ödülü Siyaset Dergisi 2012 Yılın En iyi Sunucusu Ödülü



7

Kariyeri

Kariyeri

Dinçöz, 1997 yılında Kıbrıs Güzellik yarışmasına katılmış ve yarışmada 2. olmuştur. Bunun ile birlikte de Vizyon Production Atilla Kaplakarslan tarafından keşfedildi. Dinçöz, Sırılsıklam ve Zehirli Çiçek gibi dizilerde oynadı. Sonrasında Mehmet Ali Erbil'in bir programında yardımcı sunucu olarak çalıştı. Petek Dinçöz, kariyerine mankenlik ile başladı sonrasında ise müzik dünyasına giriş yaptı. Dinçöz, müzik kariyerine assolist olarak başladı. İlk çıktığı yıllarda danslarıyla dikkat çekmeyi başardı.



8

Sosyal medyadan açıklama yaptı

Sosyal medyadan açıklama yaptı

Yurt dışına taşındığı takipçileri ile paylaşan Dinçöz sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı; "Herkese merhabalar... Beni yıllardır yalnız bırakmayan, benimle birlikte büyüyen başta 'PDFC' ailem, sonra siz değerli sevenlerim... Öncelikle beni merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim, ben çok iyiyim. Oğlumun yabancı dilini daha hızlı ve iyi geliştirebilmesi için bundan sonraki süreçte eğitim ve öğretim yılını yurt dışında devam etmesini istediğim için Miami'ye yerleşme kararı aldım. Bir süre işlerim doğrultusunda gidiş-dönüş yapacağım. Onun dışında burası çok güzel, alışmaya çalışıyoruz. Elimden geldiğince de Instagram'da aktif olmaya çalışacağım. Hepinizi çok seviyorum, kocaman sevgiler."



9

Serdar Kodaloğlu ile boşandı

Serdar Kodaloğlu ile boşandı

Sn. Serkan Kodaloğlu ile 2014 yılından beri devam eden evliliğimizi karşılıklı saygı çerçevesinde, anlaşmalı olarak bitirme kararı aldık. Oğlumuz İrfan Aslan Kodaloğlu için her zaman anne-baba ilişkimiz devam edecek. Sürece ve yaşananlara saygı duyulması dileğiyle"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr