Performansını yükseltti zammı kaptı: Galatasaray Victor Nelsson’un maaşını iyileştirdi

Süper Lig’de deplasmanda henüz gol yemeyen Galatasaray’da takımın parlayan yıldızlarından Victor Nelsson’un maaşı iyileştirildi. Danimarkalı stoperin 900 bin euro olan maaşı 1.3 milyon euro’ya çıkarıldı. İşte detaylar...

04.10.2022-18:19 - (Son Güncelleme: 04.10.2022-18:19) Performansını yükseltti zammı kaptı: Galatasaray Victor Nelsson’un maaşını iyileştirdi

Süper Lig’de oldukça kaliteli bir kadro kurarak sezona giriş yapan Galatasaray, deplasmanda henüz gol yememesiyle dikkatleri üzerine çekti. Yeni oyuncuların dışında geçen sezonun başarılı isimleri de bu durumda büyük pay sahibi olarak görülüyor. Özellikle sarı kırmızılıların savunmadaki sigortası olan Danimarkalı genç stoper Victor Nelsson’un aldığı ücretin bir süredir artırılacağı konuşuluyordu. Galatasaray yönetimi Marcao’yu kaybettiği gibi Nelsson’u da kaybetmemek için oyuncunun 900 bin euro olan maaşını 1.3 milyon euro’ya çıkardı.

Galatasaray Victor Nelsson’un maaşını iyileştirdi

Ligde savunma performansıyla dikkatleri üzerine çeken Galatasaray’da Victor Nelsson formda grafiğinin ödülünü sonunda aldı. 

Galatasaray Nelsson

DHA’nın haberine göre; Danimarkalı savunmacının 900 bin euro olan garanti ücreti, yapılan anlaşmayla 1.3 milyon euroya çıkarıldı. Nelsson'un 25 milyon euroluk serbest kalma maddesinde ise bir değişikliğe gidilmedi.

Geçen sezonun yaz transfer döneminde Danimarka Ligi ekiplerinden Kopenhag’dan Galatasaray’a 7 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olan 23 yaşındaki savunma oyuncusu sarı kırmızılı forma altında şu ana kadar 53 maça çıktı ve 1 gol kaydetti. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal