Perdenizi gören komşular kıskançlığından çatır çatır çatlayacak! Bembeyaz yapan mucizevi formül bulundu

Evlerimizin, odalarımızın her daim tamamlayıcı parçası olan perdelerinizi bembeyaz yapmanın mucizevi formülü bulundu! Evinizde yapacağınız bu formülle perdenizi gören komşular kıskançlığından çatlayacak.

30.03.2024-13:36 - (Son Güncelleme: 30.03.2024-13:36) Perdenizi gören komşular kıskançlığından çatır çatır çatlayacak! Bembeyaz yapan mucizevi formül bulundu

Bir evde, odada asla vazgeçilmeyecek eşyalardan olan perdelerin bembeyaz olması herkesin en büyük isteklerinden birisi. Evde estetik görünüm sağlayan hem de oldukça işlevsel olan perdeler bir de beyaz oldu mu! Hem huzur getirir hem de dert… Özellikle mutfak perdelerinin yemek buharından sararması veya sık sık cam temizlenmeyince yaz aylarında tüm perdelerin cam pervazlarından kaynaklı tozlanması; perde düşkünü olan vatandaşların canını sıkmaya devam ediyor. Uzun ömürlü ve şık görünümlü bir perdeye sahip olmak istiyorsanız artık canınızı sıkmanıza gerek kalmayacak! Evde yapabileceğiniz özel formül ile perdeleriniz eskisi gibi ilk aldığınızda ki bembeyaz görüntüsüne kavuşabilecek. Özel günlerde ve bayramlarda perdelerinizi pratik bir şekilde temizlemek, uzun vadede sağlıklı tertemiz perdelere kavuşmak istiyorsanız bu yöntem tam olarak size göre… 

Perdenizi gören komşular kıskançlığından çatır çatır çatlayacak! Bembeyaz yapan mucizevi formül bulundu

Karbonat ve beyaz sirke perdelerinizi kar gibi yapacak

Özel günlerde, bayramlarda ya da bahar temizliği gibi genel temizlik yaptığınız dönemlerde perdelerinize de el atmak istiyorsanız; evde yapabileceğiniz mucizevi bir formülle perdeleriniz eski haline geri dönecek. Sarartı, toz, kir tüm perdelerde şıklığı bozan bu görüntüler 2 malzemeyle yok olup gidecek!

Ev temizliğinde sıklıkla kullanılan karbonat ve sirke aynı zamanda perdelerinizi bembeyaz yaparken kullanılan en çarpıcı formül. Uygulaması oldukça basit olan bu formül için perdenin boyutuna göre beyaz sirke ve karbonatı çamaşır makinesine eklemeniz yeterli olacak. Tamamen doğal malzemelerden yapılan bu formül sayesinde herhangi bir kimyasalla uğraşmanıza da gerek kalmayacak. Makineden çıkan perdeleriniz kar gibi bembeyaz ilk gün aldığınız renge geri dönecek. Makineden çıkan perdelerinizi direkt olarak astığınız zaman da, perde kırışıklığının önüne geçecek; salon, mutfak, yatak odası gibi tüm odalarınızın şıklığını korumaya devam edeceksiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal