Pepe'den Cristiano Ronaldo'ya Destek!

Bir dönem Beşiktaş forması ile izleme fırsatı bulduğumuz Pepe, Juventus'ta son dönemde eleştiri oklarının hedefi olan Portekiz Milli Takımından arkadaşı Cristiano Ronaldo'ya destek verdi.

04.04.2021-16:18 - (Son Güncelleme: 04.04.2021-16:18) Pepe'den Cristiano Ronaldo'ya Destek!

Portekiz Milli Takımı ve İspanyol ekibi Real Madrid'de uzun yıllar boyuncu birlikte forma giydiği Cristiano Ronaldo ile ilgili konuşan Pepe, yıldız oyuncusunun kendisi için yapılan eleştirileri hak etmediğini söyledi.

Porto forması giyen tecrübeli savunma oyuncusu Pepe, Ronaldo ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Ronaldo her şeyden önce hem Real Madrid'den hem de milli takımdan arkadaşım. Hiç kimsenin yapamayacağı şeyleri yapmayı başardı. İngiltere'de, İspanya'da ve İtalya'da şampiyonluklar yaşadı. Portekiz'i Avrupa şampiyonu yaptı. Attığı gollerin yanında her zaman büyük bir lider oldu ama insanlar bu yönünü fark etmeden eleştirdi. Ona hayranlık duyduğum bir sır değil. Ronaldo benim için futbol tarihinin en iyi oyuncusu. ' ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 ve 2018-2019 sezonunun belirli bir kısmında ülkemizde Beşiktaş forması ile izleme şansı bulduğumuz yıldız oyuncu Pepe, Beşiktaş formasıyla, 52 karşılaşmada forma şansı bulurken 7 gol ve 1 asistlik bir katkı sağlamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal