Penti bayilik açma şartları nelerdir? Penti bayiliği ücretleri 2022

1950 yılından itibaren iç giyim sektörünün öncü markalarından biri olan Penti'nin bayiliğini alarak işletme kurmak isteyenler 'Penti bayilik açma şartları nelerdir?' sorusuna yanıt arıyorlar. Bayilerine büyük oranda destek sağlayan ve her anlamda satıcısının yanında olan Penti bayiliği ücretleri 2022 şartları ve ücretlerini sizler için derledik.

23.03.2022-16:53 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-16:53) Penti bayilik açma şartları nelerdir? Penti bayiliği ücretleri 2022

İlk olarak 1950yılında faaliyete başlayan Penti, o yıllardan beri iç giyim sektörünün en iyileri arasında yerleşmiştir. Büyük ve öncü kuruluş olan Penti, bayilik alarak işletme kurmak isteyen yatırımcılara da yine büyük ölçüde destek sağlamaktadır. Penti, bayiliğini almak isteyen herkese emek harcayan ve reklam alanındaki süreçten mağaza çalışacak personellere kadar yardımcı olmayı hedefler.

Penti bayilik açma şartları nelerdir?

Türkiye’nin en önemli iç giyim markalarından biri olan Penti, ülke genelinde 60’tan fazla şehirde bulunan yüzlerce mağazaya sahip bir firmadır. En çok bilinen ve en çok tercih edilen markalar arasında ilk sıralarda yer alan Penti, hem iç giyim hem de hem plaj ve ev giyim kategorisini genişleterek binlerce farklı ürünle tüketicine hizmet verir. 61 ilde toplam 300 mağazası faaliyet gösteren Penti, yurt dışına açılmış ve 29 ayrı ülkede 106 tane mağaza açmıştır.

Penti bayilik açma şartları nelerdir? 

Kendi işletmesini kurmak isteyen yatırımcılar ise Penti'nin verdiği franchise sistemini araştırıyorlar. 70 yıllık bir deneyime sahip olan Penti, profesyonel alanda iş geliştirmek isteyenlere bayilik fırsatı sunarak hem kendi zincirini genişletmek hem de yeni iş kapısı yaratarak istihdama destek olmayı kendisine amaç olarak getirmiştir.

Penti’den bayilik alabilmek için firma sektör deneyimine sahip ve yeterli derecede maddi koşullara sahip olmanızı ister. Bunların oluşması halinde Penti, tüm yatırımcılara bayilik imkanı sağlayabiliyor.

Penti bayilik açma şartları nelerdir?

Bayilik vermek için yatırımcısından ortalama olarak 400 bin lira gibi bir sermaye isteyen Penti, farkı lokasyon ve projeler için de yenilenen ücretlendirme politikasına sahiptir. Marka çatısı altında hizmet verebilmek için en az 400 bin lira yatırım sermayesine sahip olmanız gerekecek.

Penti firması genel olarak AVM’lerin giriş katlarında bulunan mağazalara bayilik verme fikrine daha sıcak bakıyor. Fakat, şehrin en aktif ve işlek noktalarında yer alan 120 metrekare alanına sahip işletmeler de bayilik alabilme konusunda şanslı alanlar olabiliyor. Penti'nin kurallarından biri ise bölge koruması desteğinden dolayı var olan bir Penti mağazasına yakın bir mağazanın olmaması gerekiyor.

Penti, bayilik almak isteyen yatırımcısından ilk olarak giyim sektöründe iyi bir deneyime sahip olmasını ve daha önce yaptığı işleri başarıyla tamamlamış olmasını arıyor. Bu yatırımcıyı Penti'nin gözünde bir adım öne çıkarırken buna ek olarak yatırımcının neredeyse tüm mesainizi Penti Franchise mağazasına harcaması gerekiyor. 

Penti bayilik açma şartları nelerdir?

Bayilik alma işlemleri tamamlandıktan sonra Penti, firma sahibine tüm desteklerden yararlanma olanağı sağlıyor. Mağazanın ilk projesinin hazırlanmasında sonra pazar araştırmaları yapılıyor ve mağaza anahtar teslim olarak kurularak firma sahibine veriliyor. Firma sahibine ayrıca personel seçimleri konusunda da ek bir destek verilirken reklam, danışmanlık gibi kurumsal alandaki tüm marka çalışanlarına da ayrıca profosyonel destek sağlanıyor.

Penti bayiliği başvuru için iletişim bilgileri 

Yatırımcılar, bayilik süreci ile ilgili ek bilgi almak için Penti firmasına aşağıdaki adres ve telefon numarasından ulaşabilirler.

Adres : Basın Ekspres Yolu, Kavak Sokak No:3 Eresinler SER Plaza, A-B BLOK KAT 4-5, 34197 Yenibosna – İstanbul

Tel : 0 (212) 987 41 00

Faks : 0 (212) 474 20 49

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal