Pendik'teki Düğün salonunda kabus gibi anlar! Gündüz vakti düğün salonunda dehşeti yaşattı

Pendik'te ortalık yerde facia yaşandı. Düğün rezervasyonunu iptal etmek isteyen kadın ile salon sahipleri arasında çıkan tartışmada etrafa kurşun yağdı. İşte haberin detayları...

22.07.2022-17:45 - (Son Güncelleme: 22.07.2022-17:45)

Akıllara veren olay, saat 11.00 sularında Esenler Mahallesi, Bora Sokak üzerindeki düğün salonunda meydana geldi. Gelen iddiaya göre; düğününün yapılacağı salona gelen kadın, salon sahiplerinden düğün rezervasyonunu iptal edilmesini istedi. Salon sahipleri ise rezervasyonun iptal edilmesi halinde belli bir ücret ödenmesi gerektiğini dile getirdi. Kadın durumu evleneceği kişiye anlattı. Salona gelen kişi ile salon sahipleri arasında tartışma çıktı.

Ardından tartışmanın büyümesi üzerine çift salonun dışına çıktı. Daha sonra kadının nişanlısı tabancayla salona ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, kurşunların isabet ettiği düğün salonunda ve park halindeki 2 araçta hasar oluştu.


Polis soruşturma olaya yönelik soruşturma başlattı

Gelen ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri saldırıda çifti yakalayarak gözaltına aldı. Ekipler, sokağın giriş ve çıkışını şeritle kapatarak incelemede bulundu. İncelemelerde, yerde birçok kovan olduğu görüldü.

Saldırıda bulunan kişinin salona ateş açtığı anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasıyla an be an kaydedildi. Polisin olaya ilişkin soruşturması devam ediyor.

Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal