Pencereden Atlamak İsteyen Annesini Son Anda Kurtardı!

Erzurum’da 44 yaşındaki Ömer K., Psikolojik sorunları olan annesini 2 kattaki evlerinin penceresinden atlamak isterken son anda kurtardı. Kurtarılan yaşlı kadın tedavi edilmek için hastaneye kaldırıldı.

29.09.2021-14:36 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-14:36) Pencereden Atlamak İsteyen Annesini Son Anda Kurtardı!

Demirören Haber Ajansı’nın haberine göre Erzurum'da psikolojik rahatsızlığı nedeniyle ikinci kattaki evlerinin penceresinden atlamak isteyen Y.K’yı (69), oğlu son anda yakaladı. Kamber, camdan sarkan annesini, itfaiye gelene kadar, beline sardığı çarşafla tuttu. İtfaiyenin merdivenle indirdiği Yeter Kamber, tedavisi için hastaneye götürüldü. Olay hemen yetkililere bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. 

2. KATIN PENCERESİNDEN ATLAYACAKKEN OĞLU SON ANDA KURTARDI

Erzurum'da ikinci kattaki evlerinin penceresinden atlamak isteyen yaşlı kadını aynı evde yaşadığı oğlu Ö.K son anda yakaladı. Olay, Aziziye ilçesi Selçuklu Mahallesi Beyazıt Caddesi Yıldız Evler'de meydana geldi. 4 katlı apartmanın 2'nci katında oturan Ö.K, psikolojik sorunları olan annesini evde bırakıp bir süreliğine dışarı çıktı. Eve döndüğünde ise annesinin pencereden atlamak üzere olduğunu görüp, koşarak son anda yakaladı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri camda bulunan yaşlı kadını kurtardı. Y.K ise sağlık tedavisi için acile kaldırıldı. 

HASTA OLDUĞUNU KABUL ETMEDİĞİ İÇİN TEDAVİYE İZİN VERMİYORDU

Erzurum'da elektrik teknisyeni olan Ö.K konu ile ilgili açıklama yaptı. Ö.K açıklamasında ‘Annemin hastalığı nedeniyle evlenmedim. 7 sene önce göreve başladığında annemi yanımda getirdi. Annemin yıllardır psikolojik sorunları var. Rahatsızlığı son bir haftada arttı. Annem muhtemelen şizofreni hastası, tedaviyi kabul etmiyor. Kısa süreliğine dışarı çıkmıştım. Eve geldiğimde kendini pencereden atıyordu ki son anda yakaladım. Hasta olduğunu kabul etmediği gibi tedaviye de izin vermiyordu. Bugüne kadar önemli bir sıkıntısı olmuyordu ama son haftada böylesine bir değişiklik olmadı. Saldırganlık, mantık dışı hareketler ve intihar girişimleri yeni olmaya başladı. Evden yarım saatliğine çıkmıştım, döndüğümde hastaneye gidecektik. Eve döndüğümü kapının sesinden anlayınca kendini camdan atmak istedi. Tam o arada yakalayarak beline doladığım çarşafla itfaiye ekipleri gelene kadar tuttum. Annem bizi 9 ay karnında taşıdı, zorluk çekti. Ben de kolay vazgeçemem annemden. Tedavisi konusunda ilgili kurumlarla temasa geçtim. Bir an evvel tedavisinin başlatılmasını istiyorum. Hasta olduğuna kendisi de inanmadığı için yataklı tedavi edilmesi lazım. Çünkü artık kontrol edilecek, kollanabilecek bir hasta değil’ ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal