Pencere Önü Çiçek Dekorasyonu

Baharın gelmesi ile beraber açtı bütün çiçekler, mis gibi koktu güzelleşti sokaklar ama sizin balkonunuz pencere önünüz boş mu kaldı? Bu mevsimler hangi çiçekler bakılır, bakımı kolay mıdır? Pencere önü çiçek dekorasyonu nasıl yapılır? Pencere önünü güzelleştiren çiçekler hangileridir?

15.06.2020-15:42 - (Son Güncelleme: 15.06.2020-15:40) Pencere Önü Çiçek Dekorasyonu
Pencere Önü Çiçek Dekorasyon Fikirleri
Pencere önlerinin çok boş olduğunu düşünüyorsanız ve değerlendirmek gibi bir düşünceniz var evinize farklı bir renk katacak pencere önü çiçekleri yetiştirebilirsiniz. Girdiği her ortamı güzelleştiren bu çiçekler ev ortamını da olumlu yönde etkileyecek şık güzel dekoratif saksılar kullanıp evin iç ve dış yüzeyin de çiçeklerinizi rahatlıkla yetiştirebilirsiniz. Bunun için kırmızı sardunya, sakız çiçeği, begonvil, iyi bir seçim olacaktır. Özellikle camlardan aşağı sarkması ile meşhur olan kırmızı ve sakız sardunyaları pencere önü çiçek dekorasyonunuz da kullanabilirsiniz. Çiçeklerinizi dış cephe de değil iç cephede yetiştirecekseniz cam güzeli iyi bir seçim olabilir. Bir diğer seçiminizi unutma beni çiçeği ve Afrika menekşesinden yana da kullanabilirsiniz. Yatak odanız, oturma odanız gibi alanların pencere önünü değerlendirirken mutfak için de pencere önü çiçek dekorasyonu gayet uygundur. Dış cepheye asılacak olan çiçeklerin saksıları sabitlendikten sonra birbirine sık bir şekil de dizilmiş rengarenk çiçekler dış cepheden evinizin harika görünmesini sağlayacak camları açtığınız da mis gibi kokuları burnunuza gelecektir.
Pencere Önü Çiçekleri Nasıl Bakılır?
İç Cephe Pencere Önü Çiçekleri
• Cam Güzeli
Gölgelik alan seven cam güzeli sıcağı pek sevmez, bu yüzden adı cam güzelidir. Daha fazla çiçek açmasını istiyorsanız sıvı gübre uygulayın ve düzenli bakımını yapın bu sayede tohum verene kadar çiçekli kalacaktır.
• Unutma Beni Çiçeği
Her çeşit toprakta yetişebilen bu çiçek birbirine sık dikimle daha da güze durur koca bir yaz boyunca hep açar.
• Afrika Menekşesi
Yazın kuzeyi ve doğuyu seven bu bitki kışın ise batı ve güneye bakan cam önlerini sever ayrıca fazla ışıktan pek haz etmez daha çok yarı gölgeli alanları sever.
Dış Cephe Pencere Önü Çiçekleri
• Kırmızı Sardunya
Saksıda yetişebilen çok fazla bakım istemeyen çok yapraklı sarkık bir bitkidir. Dış cephe de yetiştirmeye uygundur
• Begonvil
Yazın haftada 2 kez sulanan bu çiçek güneşi çok sever ama güneş ışığı yapraklarına geldiğin de çiçek küsebilir.
Bu pencere önü çiçek dekorasyonları sayesin de eviniz daha cıvıl cıvıl olacak çiçekleriniz daha sık vakit geçirerek stres atmanızı sağlayacaksınız. Her bir çiçeğin kendine ait enerjisi vardır. Bu enerjiler doğrudan olumlu olarak bulunduğu ortama aktarılır. Bu sayede kendinizi daha huzurlu, sakin ve dinlenmiş hissedebilirsiniz. Ayrıca çiçek dekorasyonları için kullanılan pencere önleri evin stilini de yansıtmasını sağlar. Çiçekler arasın da rengarenk geçişleri sağladığınız da ortaya şahane bir görüntü çıkacaktır.







DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal