'Pembe Maske' Operasyonuyla İlgili İğrenç Detaylar Ortaya Çıktı

'Pembe Maske' operasyonuyla ilgili utandırıcı detaylar ortaya çıktı.

10.02.2021-13:53 - (Son Güncelleme: 10.02.2021-13:53) 'Pembe Maske' Operasyonuyla İlgili İğrenç Detaylar Ortaya Çıktı

Ankara'da 60 kadını fuhuşa zorlayan çeteye yönelik 'pembe maske' ismiyle yapılan operasyonu ile ilgili detaylar ortaya çıktı. Çetenin, 1'i 6 aylık 2 gebe kadına zorla fuhuş yaptırdığı öğrenildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği polis ekiplerinin 26 farklı adreslere şafak vaktinde gerçekleştirdiği operasyonda 14 şahıs gözaltına alındı. Fuhuşa zorlanan 17'si yabancı uyruklu 60 kadın da kurtarıldı.

Zanlıların, sokağa çıkma yasağının olduğu hafta sonu ve akşam saatlerinde düzenledikleri sahte izin belgeleriyle dışarıya çıkmaları ayarlanan kadınlara, görüşme yerlerinde müşterilerinin tanıması için pembe renkli maske taktırdığı öğrenildi. 'İnsan ticareti yapmak', 'fuhşa aracılık etmek', 'fuhuş yaptırmak ve bu yolla haksız kazanç elde etmek', 'resmi belgede sahtecilik' ve 'cinsel saldırı' suçlarından işlem yapılan zanlıların emniyette sorguları sürüyor.

HAMİLE 2 KADINA FUHUŞ YAPTIRMIŞLAR 

Diğer taraftan, operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. Çetenin mağdur ettiği kadınlardan birinin, Ahlak Büro Amirliğine mail göndererek ihbarda bulunduğu söylendi. Çete üyelerinin, sahte izin belgesi çıkaramadıkları mağdur kadınları da araçların bagajlarında müşterilerine götürdükleri öğrenildi.

Zanlıların, 1'i 6 aylık 2 gebe kadına da zorla fuhuş yaptırdıkları da öğrenildi. Yabancı uyruklu kadınların pasaportlarına el konulduğu, çıplak fotoğraf ve videoları çekilerek, 'Ailenize göndeririz, internette yayarız' diyerekten şantaj yapıldığı öğrenildi.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal