Pembe Kaban Modelleri

Renklerin ön plana çıktığı yeni sezonda renkli kabanları daha çok göreceğiniz. Geçtiğimiz sezon çok sevilen peluş pembe kabanların modası bu sezonda da devam edecek. İşte, pembe kaban modelleri...

13.07.2020-10:52 - (Son Güncelleme: 13.07.2020-10:50) Pembe Kaban Modelleri

Çok sevdiğimiz bu modelleri kullanırken nasıl tercihler yapmamız gerektiğini biliyor musunuz? İşte pembe kaban modelleri ve kombin önerileri…

Pembe Kaban Boyu Nasıl Seçilmeli?

2018 yılının en trend kış parçaları pembe montlardı. Çok sevdiğimiz bu montlara ufak dokunuşlar yapıldı ve geçen kış göz alıcı tasarımlara imza atıldı. Özellikle peluş pembe kaban sezonun en sevilen parçası olmuştu. 2021 kış sezonunda da görmeye devam edeceğimiz bu kabanların boylarında ufak değişimler söz konusu. Kaban boyuna karar verirken hem modern görünmeniz hem de olduğunuzdan kısa görünmemeniz gerekiyor.

Bu kış göreceğimiz pembe kabanların boyu geçtiğimiz kışa göre daha uzun olacak. Hatta ayaklara kadar uzanan boyda tasarımlar kullanılacak. Bu boyu tercih ederek sezonun trendini yakalayabilirsiniz. Ancak bu seçimi zayıf kadınların yapması gerekiyor. Normalden daha kısa kadınların da bu kabanlardan uzak durması gerekiyor. Kısa kadınların seçimi midi boy kabanlardan yana olmalı.

Bileğin üstünde biten kaban modelleri de popülerliğini yitirmiyor. Kilolu kadınlar seçimlerini bu kabanlardan yana yapabilir. Pembe renk olduğunuzdan kalın görünmenize sebep olacağı için kabanların önünü kapatmadan kullanmalısınız. İçinde kullandığınız parçalarla orantılı bir görünüm elde edebilirsiniz.

Pembe Kaban Nasıl Giyilmeli?

Pembe kaban modelleri genellikle yünlü, peluş, tüylü tasarımlarla kullanılıyor. Bu yılın hit parçalarından olan kabanları giyerken seçtiğimiz parçalarla bayağı görünebiliriz. Bu yüzden trend parçalar yerine bu kabana en uygun kıyafetlere bakmanız daha doğru olacaktır. Kabanların önü açık kullanılacağı için balıkçı yaka mini üstler tercih edebilirsiniz. Bluzların renkleri beyaz, lila ve açık pembe gibi tonlar olmalı.

Kombini tamamlamak için açık mavi jeans veya siyah jeans kullanabilirsiniz. Bacaklarınızı ince göstermek istemiyorsanız seçiminiz açık renk kotlardan yana olabilir. Çanta seçiminizse gösterişten uzak sade çantalardan yana olmalıdır. Omuz çantaları ve bel çantaları kullanabilirsiniz. Beyaz topuklu çizme de eklediğimiz zaman sezonun en trend görünümünü kazanabilirsiniz.

Pembe Kaban ile Hangi Ayakkabılar Giyilir?

Pembe kaban kombini yapmak renginin gösterişli olmasından dolayı zordur. Bu kombinlerle kullanacağımız ayakkabıların siyah olmaması gerekiyor. Sert bir geçiş olacağı için kabanları sönük bırakacaktır. Sezonun trendleri arasında bulabileceğiniz renkli çizmeler seçebilirsiniz. Kombini en üst noktaya taşımak istiyorsanız pembe file çorap üzerine şeffaf bot tercih edebilirsiniz. Daha sade olmaktan yanayım diyorsanız da elimizde modeller var. Beyaz bot ve beyaz çizme bu kabanlarla oldukça hoş görünecektir.

Pembe Kaban Kilolu Gösterir mi?

Pembe kaban modelleri bu kış hacimli tasarımlarla karşımıza çıkacağı için olduğunuzdan daha kilolu gösterir. Peluş ve tüylü kabanlar zayıf kadınların seçimleri arasında olmalı. Kilolu kadınlar düz renkli, uzun kabanları kullanarak orantılı bir görünüm kazanabilirsiniz. Uzun topuklu ayakkabılarla daha ince görünebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal