Pelsinvanya'daki Terörist: FETÖ lideri öldü mü? Fethullah Gülen öldü mü?

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen hastaneye kaldırıldığı iddiası sonrasında ortalık karıştı. Fethullah Gülen’in öldüğü de söylentiler arasında yer alıyor. Peki Pelsinvanya'daki Terörist: Fetö öldü mü? Fethullah Gülen öldü mü? İşte son gelişmeler...

14.07.2022-09:16 - (Son Güncelleme: 14.07.2022-09:16) Pelsinvanya'daki Terörist: FETÖ lideri öldü mü? Fethullah Gülen öldü mü?

Sosyal medyada Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fetullah Gülen’in hastaneye kaldırılması konuşuluyor. FETÖ’ye yakın olan bazı medya unsurları Pensilvanya’da yaşayan terörist Fethullah Gülen’in hastaneye kaldırıldığını doğrularken Oda TV’ye göre Fethullah Gülen’in kalbi 11 Temmuz 2022 Pazartesi günü saat 20.30’da durdu fakat doktorların müdahalesiyle hayata yeniden döndürüldü.

Fethullah Gülen öldü mü?

FETÖ lideri Fethullah Gülen’in haftalık sohbetlerinin yayınlandığı Herkul internet sitesinin sosyal medya hesabı Gülen’in doktorların talebi üzerine hastaneye kaldırıldığını açıkladı. Herkul sitesinde yer alan açıklama ise şu şekilde:

“Her bayram olduğu gibi bu bayram da sizlerle küçük de olsa bir kare paylaşalım istedik. Gurbette bir bayram daha idrak edemiyoruz. Muhterem Hocamızın genel sağlık durumu iyi olmakla birlikte rutin kontroller ve sağlık değerlerinin gözlenmesi maksadıyla bir süre hastanede olması doktorların talebi ile uygun görüldü. Cenab-ı Hak’tan Muhterem hocamıza sıhhat ve afiyet lütfetmesini niyaz ediyoruz. Çok kıymetli Prof. Dr. Suat Yıldırım hocamızın bayram tebriği ve geçmiş olsun mülahazasıyla aramasının bir karesini siz kardeşlerimizle paylaşıyoruz. Kurban bayramınızı can-ı gönülden tebrik eder, Yüce Mevla’nın bayramı cümle insanlığın bayramı eylemesini niyaz ederiz.”

Fethullah Gülen

Fethullah Gülen, Pensilvanya’da yaşadığı çiftlikten yaklaşık 150 km uzaklıkta bulunan New Jersey eyaletindeki bir hastanede tedavi görüyor.

Fethullah Gülen’in yerine kim geçecek?

FETÖ lideri Fethullah Gülen’in olası ölüm ihtimaline karşılık olarak FETÖ’nün yeni liderinin yerine kimin geçeceği konuşulmaya başlandı. Terörist Gülen’in ölmesi durumunda Suat Yıldırım veya Mustafa Özcan’dan birisinin yeni FETÖ lideri olacağı düşünülüyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal