21.06.2022-17:02 (Son Güncelleme:21.06.2022-16:15)


1

Pelin Hürman kimdir?

Pelin Hürman kimdir?

2014 yılından itibaren metafizik uzmanı olarak görev yapan Pelin Hürman 2006 yılında Eskişehir Üniversitesi’inde İşletme ve Yönetim bölümünden mezun oldu. Daha sonra tamamen farklı bir alana yönelen Hürman medyum olmaya karar verdi.



2

Yotube Kanalı

Yotube Kanalı

Sonraki yıllarda Youtube kanalı açan Pelin Hürman, kanalında cin çıkarma seanslarını paylaşıyor.



3

Önceki hali

Önceki hali

İçine cin girmeden önceki halleri olay olan Pelin Hürman’ın fotoğrafları sosyal medyaya sızdı. Görenleri şaşkına çeviren o fotoğraflar gündeme bomba gibi düştü. Medyum olmadan önce başının açık olması ağızları açık bıraktı.



4

Canlı Yayında Cin Çıkartma

Canlı Yayında Cin Çıkartma

Her Açıdan adlı Youtube kanalına konuk olan Pelin Hürman, yayın esnasında cin çıkarma seansı gerçekleştirdi. Yayınlanan bu görüntüler herkesin dikkatini çekti.



5

İçine cin girenlerin kendisine başvurmasını isteyen Pelin Hürman, “1 buçuk dakikada çıkartırım çayımı kahvemi içer giderler” sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.



6

Cin çıkarma seansları

Cin çıkarma seansları

Hiçbir şekilde yasal olmayan bu olay yasaklandı. Cin çıkarma olayları esnasında birçok insan hayatını kaybetmiştir. Bu yüzden yasaklanan bu olay çağdışı olarak bilinmektedir. Bu durumun sosyal medya üzerinden yayınlanması da tepki aldı.



7

Daha önce kendisinin de içine cin girdiği konuşuluyor. Hatta cin girdikten sonra başını kapattığı iddia ediliyor.



8

Pelin Hürman'ın bu seasnları gündeme bomba gibi düştü. Herkes bunu konuşuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr