Pegasus'tan Coronavirüs Tedbirleri

Pegasus Hava Yolları, son dönemde bütün dünyada korku yaratan yeni tip coronavirüse karşı aldığı tedbirleri açıkladı.

11.03.2020-13:58 - (Son Güncelleme: 11.03.2020-13:44) Pegasus'tan Coronavirüs Tedbirleri
Pegasus Hava Yolları, son dönemde bütün dünyada korku yaratan yeni tip coronavirüse karşı aldığı tedbirleri açıkladı. Alınan tedbirler boyutunda firma filosunda bulunan uçaklar, sıklığı artırılmış bir biçimde ve uluslararası standartlarda, uçak üreticilerinin talimatlarına uygun bir şekilde dezenfeksiyon işlemine tabii tutuluyor, koltuk başlıkları düzenli bir şekilde değiştiriliyor. Alınması gereken tedbirler ve yürütülmesi gereken prosedürlerle ilgili derinlemesine bilgilendirilen Pegasus ekipleri; bütün süreci ciddi bir hassasiyet, profesyonellik ve kontrolüyle yönetiyor.

Dış hatlardan gelen uçuşlarda Pegasus kabin ekipleri aracılıpıyla misafirlere halk sağlığı yolcu tanıtım formları veriliyor ve formları misafirlerin doldurulması isteniyor. Doldurulan formlar uçağın inişiyle alakalı birimlere gönderiliyor. Sağlık Bakanlığı'nın yönlendirmesiyle yapılan bu uygulamayla beraber, bu uçuşlarda seyahat etmiş misafirlere olası bir halde daha kolay ulaşılabilir. Aynı zamanda uçaklarda kabin ekipleri ve misafirler için koruyucu maskeler de halihazıda tutuluyor.

"Her gün binlerce misafir taşımanın sorumluluğuyla hareket ediyoruz”

Pegasus kabin personellerinin uçağa yolcu alımı sırasında ya da uçuş esnasında hastalık belirtisi olan bir yolcu olması halinde takip edecekleri adımların netlikle belirlendiğini belirten Pegasus Hava Yolları Genel Müdürü Mehmet T. Nane, "Sağlık Bakanlığımız büyük bir titizlik ve hassasiyetle bu süreci yönetiyor. Biz de her gün binlerce misafirimizi taşımanın verdiği sorumlulukla hareket ediyor ve üzerimize düşen tüm görevleri eksiksiz yerine getiriyoruz." diye konuştu.

Önceliklerinin daima, her şarttaa misafirlerini güvenli bir şekilde gitmek istedikleri yere ulaştırmak olduğuna vurgu yapan Mehmet Nane, "Şirket olarak, son dönemde tüm dünyada endişeyle takip edilen yeni tip koronavirüse karşı önlemlerimizi aldık. Uçaklarımızın uluslararası standartlarda dezenfeksiyon işlemine tabii tutulmasından dezenfeksiyon sıklığının artırılmasına, tüm ekiplerimizin konuyla ilgili bilgilendirilmesinden koltuk başlıklarının düzenli olarak değiştirilmesine kadar alınan bu önlemler, misafirlerimizin seyahatleri sırasında endişelerinin giderilmesi ve virüsün olası yayılımının önlenmesi için alındı." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal