Peaky Blinders yeni sezon olacak mı? Peaky Blinders 7. sezon ne zaman yayınlanacak? Peaky Blinders için beklenen haber

En çok izlenen televizyon dizilerinden biri olan Peaky Blinders'ın altıncı sezonu yayınlandı. Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra İngiltere'de aktif olan çete bağlantılı suçlar dizisi The Peaky Blinders, yeni sezonda izleyenleri coşturdu. Dizinin hayranları, yedinci sezonu olup olmadığını merak etmektedir. Peaky Blinders 7.sezon olacak mı? İşte ayrıntılar.

13.06.2022-17:47 - (Son Güncelleme: 13.06.2022-17:47) Peaky Blinders yeni sezon olacak mı? Peaky Blinders 7. sezon ne zaman yayınlanacak? Peaky Blinders için beklenen haber

Netflix 'in en büyük hitlerinden biri olan Peaky Blinders'ın 6. sezonu yayınlandı. 2013 serisinin senaryosu Steven Knight tarafından yazıldı ve yapımcılığını Caryn Mandabach ve Tiger Aspect yaptı. İngiltere'de faaliyet gösteren bir gangster olan "Peaky Blinders" hakkındaki suç drama dizisinin yeni sezonunun ardından, yedinci sezonunun yayınlanıp yayınlanmayacağı henüz belli değil. Hayranlar, Peaky Blinders 7. sezonun ne zaman çıkacağı merak edilmekte ve araştırılmaktadır.

Peaky Blinders final mi oldu?

Suç drama türünde 30 bölümden oluşan dizi, 5 sezon boyunca seyirciyle buluşarak sezon finaline girdi. İngiltere'de Peaky Blinders adlı bir çeteyi konu alan Peaky Blinders dizisi 6. sezon için ekrana dönüyor.

dizi

Peaky Blinders 7.sezon olacak mı?

Kötü haber, başrollerinde Paul Anderson, Cillian Murphy, Iddo Goldberg, Helen Macrosy ve Sam Neill gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Peaky Blinders dizisinin altıncı sezonunun ardından geldi. Resmi açıklamaya göre 6. bölüm final bölümü olacak ve 7. bölüm yayınlanmayacak.

Ceren Kozan
cerenkozan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal