Paycell Uygulamasına Kripto Özelliği!

Paycell uygulamasına girildiğinde kullanıcılar, 'Dijital Varlık Al/Sat' menüsü ile karşılaşıyorlar. Şimdilik uygulamada Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Stellar Lumens (XLM), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) listeleniyor.

23.02.2021-14:39 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-14:39) Paycell Uygulamasına Kripto Özelliği!

Paycell Neidir?

Hattı mobil ödemeye açık olan tüm Turkcell kullanıcılarına, mobil ödeme de bir ödeme aracı olarak görüntülenir. Paycell, tüm operatör müşterilerine açık Türkiye'nin en kapsayıcı ödeme platformudur.

Paycell İle Kripto Para Alım Satımı Nasıl Yapılıyor?

Kripto paralar, hemen hemen her kesimden birçok kişinin ilgisini çekiyor. Binance, Paribu gibi uygulamalar da artık kripto para alım satım işlemlerini bir tıkla gerçekleştirmemize yardımcı oluyor. Şimdi ise Turkcell'in ödeme altyapısı Paycell uygulamasına kripto para alım satım özelliği eklendiği ortaya çıktı. 

Turkcell ve dolayısıyla Paycell tarafından henüz resmi bir açıklama gelmediğini bu noktada belirtmek isterim.

Ancak Paycell uygulamasını indirdiğinizde 'Dijital Varlık Al/Sat' menüsü ile karşılaşabiliyoruz. Kullanıcılar, Paycell aracılığıyla bu kripto paralardan alım ve satım yapabiliyor. 

Belirtelim ki Paycell'i kullanabilmek için Turkcell kullanıcısı olmanıza gerek yok. Diğer operatör kullanıcıları da Paycell uygulamasını iOS ve Android cihazlarına indirebiliyorsunuz.

Turkcell'in hisselerinin çoğunluğu şu anda Varlık Fonu'nda. Durum böyle olunca aslında Paycell'in kripto para alım satımına başlamış olması daha da ilgi çekici bir hamle gibi görünüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal