Pastanede Uyuyakaldı; Telefonu Çaldırdı

İzmir’in Konak ilçesindeki bir pastane personeli, sandalyede uyuyakalınca, içeri giren bir kişi telefonu çalarak oradan uzaklaştı. O dakikalar iş yerinin güvenlik kamarasına saniye saniye kaydedildi.

18.11.2020-14:03 - (Son Güncelleme: 18.11.2020-14:20)
Öğrenilen bilgiye göre hadise sabah 04.00 sularında Basmane seminde yer alan bir pastanede gerçekleşti. İfadelere göre pastane sahibinin iş yerinde olan sandalyede uyuduğunu gören bir kişi, içeriye girerek masada duran telefonu çalıp pastaneden uzaklaştı. Pastane çalışanı uyandığında telefonunun masada olmadığını gören iş yer sahibi, güvenlik kameralarını kontrol etti. Cep telefonunun çalındığını fark eden iş yeri sahibi vaziyete emniyet güçlerine ihbar etti.

RAHAT HIRSIZ KAMERADA

İş yerinin güvenlik kamerasına kaydedilen görüntülerde, üstünde mont olan, ayakkabısız bir şahsın sessiz bir şekilde içeri girerek, pastane sahibinin önünde bir müddet durduğu, iş yeri sahibinin uyuduğundan emin olunca masa üzerindeki cep telefonunu alıp mekandan uzaklaştığı kaydedildi. Hırsızın rahat hareketleri de görüntüyü seyredenlerin ilgisini çekti.

Emniyet güçleri, eşgalini tespit ettiği zanlıyı yakalamak için operasyon başlattı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal