09.04.2022-16:15 (Son Güncelleme:09.04.2022-16:53)


1

A TİPİ PARMAK ŞEKLİ

A TİPİ PARMAK ŞEKLİ

A tipi parmağa sahip insanlar genelde kapalı kutu gibidir. Duygularını saklayarak, dışarıya yansıtmazlar. Dışarıdan soğuk ve ciddi gözükseler de iç dünyalarında oldukça duygusal insanlardır. Sağlam ve güçlü bir duruş imajlarının temel taşı olmuştur. Yalandan ve dalavereden nefret eden bu kişiler, doğruluk ve dürüstlükten hiç vazgeçmezler. Karışsındaki insanı mutlu etmek için komik olamayan espirilere bile gülecek kadar kibardırlar.



2

B TİPİ PARMAK ŞEKLİ

B TİPİ PARMAK ŞEKLİ

B tipi parmağa sahipseniz, kuralsız yaşamak isteyen bir kişiliğiniz vardır. Yeni insanlarla tanıştığınızda çekingenseniz, ilk yaklaşımın karşı taraftan gelmesini bekliyorsunuzdur. Tam bir hayalperestsiniz. İncindiğinizde bile hiçbir şey olmamış gibi davranabilirsiniz. Aklınıza bir şey koyduğunuzda hedefe kitleniyorsunuz. Aldığınız karardan işi bitirene kadar asla vazgeçmiyorsunuz. Duygusal bir yapınız olsa da bunu belli etmiyorsunuz. Çoğu zaman karşınızdakine öncelik vermekten kendinizi geri arka planda bırakıyorsunuz.



3

C TİPİ PARMAK ŞEKLİ

 C TİPİ PARMAK ŞEKLİ

C tipi parmak şekline sahipseniz, parmak boğumlarınızın eklemleri yumru biçimindeyse idealist bir yapınız var demektir. Yargılanmaktan hoşlanmazsınız, dostane olmayan insanlarla samimi olmazsınız. Başkalarının düşüncelerine çok saygılısınızdır. Kendinizi o kadar iyi tanıyorsunuz ki neyi sevip sevmediğiniz hakkında kesin düşünceleriniz vardır. Bu durum bazen çevrenizdekileri rahatsız etse de net düşüncelerinizi saklama kabiliyetinizi kullanıyorsunuz. Tartışmalardan ve aşırı mücadelelerden hiç hoşlanmazsınız. Kimseyle uzun süre küs kalmamış olabilirsiniz. Karşınızdakinin özrü size samimi geldiyse hemen affedersiniz.



4



5



6



7



8

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr