Parke Taşı ile Kafasına Vurup, Perde Zinciriyle Boğarak Öldürdü

Maltepe'de evli ve 2 çocuk babası Abdulselam Günay ile sevgilisi Didem Mengü arasında tartışma çıktı. Günay, tartışma sırasında kadının kafasına parke taşı ile vurup perde zinciri ile boğarak öldürdü.

08.10.2020-10:09 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-09:52) Parke Taşı ile Kafasına Vurup, Perde Zinciriyle Boğarak Öldürdü

Olay İstanbul Maltepe'de 9 Aralık 2019 tarihinde meydana geldi. Müteahhitlik yapan evli ve 2 çocuk babası Abdulselam Günay ile sevgilisi Didem Mengü arasında tartışma çıktı. İkili arasındaki tartışma kısa süre içinde büyürken Günay, sevgilisinin saçlarından tutarak kapı önündeki parke taşıyla defalarca başına vurdu. Günay daha sonra Mengü'yü perde ziniri ile boğarak öldürdü.

Didem Mengü'nün cesedini bavula koyan Günay, binadaki güvenlik kameralarına yakalanmamak için bavulu banyoya bırakıp evden ayrıldı. Günay, sevgilisinin cep telefonunu da alarak yol üzerinde bulunan bir konteynera attı.

MÜEBBET HAPSİ İSTENDİ

Abdulselam Günay, olaydan 2 gün sonra polis merkezine giderek suçunu itiraf etti. Tutuklanıp ceza evine gönderilen Günay hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 'kasten öldürme' suçundan müebbet ile cezalandırılması istendi.

"BU ŞEKİLDE ÖLDÜRÜLMEYİ HAK EDECEK NE YAPTI?"

Didem Mengü'nün annesi Serpil Aksal Köseoğlu, Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın 2'nci celsesinde yaptığı konuşmada "Benim kızım 1.50 boyunda, 46 kilo biriydi. Sanık, olaydan önce kızımın kendisini çok sinirlendirdiğini söylüyor. Madem öyle bir şey var, kızımı tutup kapının önüne bırakamamış mı? Yavrumun kafasına parke taşı ile vurup yaraladıktan sonra neden perdenin zinciri ile boğmuş? Bu nasıl bir öfkeymiş? Bu şekilde öldürülmeyi hak edecek ne yapmış olabilir benim yavrum?" ifadelerini kullandı.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, tanıkların dinlenmesi ve eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal