Paris Saint Germain Paul Pogba'yı Transfer Etmek İstiyor!

Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Paul Pogba ile PSG'nin ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi.

13.01.2022-17:17 - (Son Güncelleme: 13.01.2022-17:17) Paris Saint Germain Paul Pogba'yı Transfer Etmek İstiyor!

Manchester United'ın Fransız yıldızı Paul Pogba ile ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcuyla son olarak Fransız devi PSG'nin ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Paris Saint Germain'in yıldız futbolcunun transferi için oldukça ısrarcı olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

FRANSIZ BASINI DUYURDU

Fransız basınında çıkan haberlere göre Fransız devi PSG'nin, Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Paul Pogba ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Çıkan haberlerde Paris ekibinin Fransız yıldızından olumlu dönüş alındığı aktarıldı. Fakat takım yönetiminin Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappe gibi yıldızların yanına maliyetli yeni bir ismin eklenmesiyle soyunma odasındaki dengelerin bozulabileceğinden de endişe duyulduğu belirtiliyor. Bu anlamda yıldız futbolcunun transferiyle ilgili yönetimin net bir karara varıp futbolcuyla görüşme yapacağı öğrenildi.


YILDIZ FUTBOLCU MİLLİ TAKIMDA SAKATLANDI

Fransa Milli Takımı antrenmanında sakatlanan Paul Pogba, 9 Kasım 2021'den bu yana forma terletemiyor. Manchester United menajeri Ralf Ragnick geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada 28 yaşındaki futbolcunun sahalara dönüşünün gecikebileceğini belirtmişti. Futbolcu bu sezon Manchester United formasıyla 13 karşılaşmaya çıktı ve 7 asist yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal