Şırnak'ta kömür ocağında çalışan kepçe operatörü Hakan M. amcası olan Ömer M.’den alacağını tahsil edemeyince kepçeyle iş yerindeki 5 kamyonun kabin kısmını ezdi.
Şırnak'ta, Cudi Dağı eteklerindeki bir kömür ocağında kepçe operatörlüğü yapan Hakan M. iddiaya göre, amcası Ömer M.'den alacağını istedi. Hakan M. amcası olan Ömer M.’den alacağını tahsil edemeyince kepçeyle iş yerindeki 5 kamyonun kabin kısmını ezdi.
Kepçe operatörü Hakan M. ekskavatörle kömür Ocağındaki 5 kamyonun kabin kısımlarını parçaladı. İşçilerin araya girmesi ile sakinleşen Hakan M. bir süre sonra ekskavatörden indi. Hakan M.’nin kepçeyle ezdiği kamyonlarda maddi hasar meydana geldi. Yapılan araştırmalar sonucunda Hakan M. İle amcası Ömer M. Arasında yaşanan sorunun 1 ay önce meydana geldiği ve amca yeğenin olay ile ilgili anlaştığı ortaya çıktı. Olay iki tarafında anlaşması üzerine emniyete yansımadı. Yaşanılan olay ise saniye saniye görüntülendi.