Para içinde yüzüyorlar: MasterChef Türkiye jürileri ne kadar kazanıyor? MasterChef jürileri bölüm başına ne kadar alıyor?

TV8’in sevilen programı MasterChef Türkiye’nin jürileri olan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın programdan ne kadar ücret aldıkları izleyenler tarafından araştırılıyor. Peki MasterChef Türkiye jürileri ne kadar kazanıyor? MasterChef jürileri bölüm başına ne kadar alıyor? İşte soruların cevapları...

26.07.2022-10:12 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-10:12)

Yeni bir sezona daha başlayan MasterChef Türkiye’de heyecan ve gerilim hız kesmeden devam ediyor. TV8’de yayın hayatına devam eden yemek ve yarışma programının jürileri olan Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın programdan ne kadar ücret aldıkları izleyenler son günlerde en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Peki MasterChef Türkiye jürileri ne kadar kazanıyor? MasterChef jürileri bölüm başına ne kadar alıyor? 

MasterChef Türkiye jürileri ne kadar kazanıyor?

MasterChef Türkiye’nin jürilerinin aldığı maaş hakkında ortaya atılan bir iddia seyircileri şok etti. 

Söz konusu iddiaya göre Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna, MasterChef Türkiye programından aylık olarak 250 bin TL ücret alıyor. Bu ücret 6 ay süren yarışma boyunca toplamda 1.5 milyon TL’lik bir ücretin jüri başına ödendiği anlamına geliyor. 

MasterChef Türkiye jürileri ne kadar kazanıyor

İddiayı duyan MasterChef Türkiye hayranları sosyal medya üzerinden ‘’Para içinde yüzüyorlar’’, ‘’Acun kesenin ağzını açmış’’ gibi yorumlar yaptı. 

Konu hakkında henüz şeflerden veya TV8’den bir doğrulama gelmedi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal