11.07.2021-09:08 (Son Güncelleme:11.07.2021-09:08)


1

Kayseri'de yaşanan olayda 45 yaşındaki Y.E, balkonda oturan kadını taciz etti. Y.E ilk önce 'Çok güzelsin' diyerek kadına öpücük attı. Daha sonra genç kadının tepkisi üzerine cinsel organını gösterdi.



2

Kadın, tacizciden şikayetçi oldu. Y.E polisler tarafından yakalandı ve ifadesi alındı. Ardından serbest bırakılan tacizciye, cinsel taciz suçundan dava açıldı.



3

Dava Kayseri 12'nci Asliye Mahkemesinde görüldü. Davada sanık, motosikletle bölgeden geçtiğini ve kadını görmediğini söyledi. Mağdur kadın ise şikayetçi olduğunu söyleyerek uğradığı tacizi anlattı.



4

Sanığın daha önce de benzer suçtan hüküm giydiği ortaya çıktı. Mahkeme hakimi Birol Küçük, sanığın 1 yıl hapis cezası almasını ve suça meyilli olduğu için bu cezanın ertelenmemesini hükmetti.



5

Sanık ise cezaya isyan etti ve para cezasına çevrilmesini istedi. Bunun üzerine hakim Birol Küçük, "Daha önceden de cinsel tacizden sabıkan var. Para cezası almışsın. Artık senin ıslah olman için sana birinin dur demesi lazım" diyerek sanığa tokat gibi bir cevap verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr