Papiss Cisse: Futbolu Bırakmaya Hazırım

Fenerbahçe'nin bu sezonun başlangıcında kadrosuna katmış olduğu 35 yaşındaki Senegalli golcüsü Papiss Cisse, kariyeri ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

24.02.2021-10:38 - (Son Güncelleme: 24.02.2021-10:38) Papiss Cisse: Futbolu Bırakmaya Hazırım

Senegalli tecrübeli golcü Papiss Cisse, sezon başlangıcında Aytemiz Alanyaspor'dan Fenerbahçe kadrosuna katılmıştı. Sarı lacivertli forma ile 22 karşılaşmada forma şansı bulan Cisse bu karşılaşmalarda 4 gol 1 asistlik bir katkı sağladı.

Ülkesinde bir yerel televizyona vermiş olduğu röportajda; Fenerbahçe'ye transferi, Avrupa kulüplerinden aldığı teklifler ve futbolu ne zaman bırakacağı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Papiss Cisse, yapmış olduğu açıklamalarda ;

FENERBAHÇE'YE GELMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM

35 yaşında Fenerbahçe ile sözleşme imzaladım. Bugüne kadar hangi Afrikalı futbolcu 35 yaşında Fenerbahçe ile sözleşme imzaladı? Fenerbahçe'nin 30 milyondan fazla taraftarı var. Burası Türkiye'nin Real Madrid'i. Burada olduğum için kendimle gurur duyuyorum. Fenerbahçe'ye gidebilmek için çok çalıştım. Az uyudum, erken uyandım, takımla antrenman yaptıktan sonra evde çalışmalarıma devam etti.

UZUN ZAMANDIR KENDİMİ BUNA HAZIRLIYORUM

Psikolojik olarak da mental olarak da futbolu bırakmaya hazırım. Bugün bile hazırım. Uzun zamandır kendimi buna hazırlıyorum. Benim hedefim futbolu bıraktığımda başımın dik olması.

BAYERN MÜNİH'İ REDDETTİM

2012 Afrika Uluslar Kupası öncesinde menajerim Bayern Münih'in beni istediğini söyledi. Ancak transferin gerçekleşmesi için Senegal ile Afrika Kupası'na katılmamam gerekiyordu. Menajerime Senegal'i seçtiğimi söyledim. Gençtim ve önümde uzun bir gelecek vardı. Birkaç gün sonra bu kez Portsmouth'tan teklif geldi ve onlar da aynısını istedi. Bunları kabul edemezdim.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal