Papara 2021 Hedeflerini Açıkladı

Türkiye’de dijital ödeme yollarına yeni bir nefes, kullanıcılarına ‘Finansal Özgürlük’ sağlayan Papara, 2021 yılı için hedefleri açıkladı.

21.01.2021-18:08 - (Son Güncelleme: 21.01.2021-18:08) Papara 2021 Hedeflerini Açıkladı

Papara’nın CEO’su Ahmed Faruk Karslı, “Papara ile kullanıcılarımızın günlük hayattaki bütün finansal işlemlerini tek bir yerden, özgürce gerçekleştirebilmelerini sağlayan ana finansal uygulama olmak yani, finansal Super App olmak istiyoruz” diye konuştu.

Türkiye’de dijital ödeme yollarına yeni bir nefes, kullanıcılarına ‘Finansal Özgürlük’ sağlayan Papara, 2021 yılı için hedefleri açıkladı. Papara’nın CEO’su Ahmed Faruk Karslı, “Papara ile kullanıcılarımızın günlük hayattaki bütün finansal işlemlerini tek bir yerden, özgürce gerçekleştirebilmelerini sağlayan ana finansal uygulama olmak yani, finansal Super App olmak istiyoruz” diye konuştu.

Ücretsiz bir hesap ile kart sağlayan Papara, kullanıcılarının finansal ihtiyaçlarına kolay, basit ve hızlı erişilebilir ürünlerle direkt yanıt veriyor. 

Müşteriler, ücretsiz oluşturabilecekleri Papara hesapları ile ücretsiz bir şekilde alabilecekleri Papara Card’ları ile bir banka hesapları olmasa dahi finansal dünyada yer edinebiliyor. 6.2 milyonun üzerinde Papara kullanıcısı 7/24 saat çabucak ücretsiz para transferi gerçekleştirebiliyor, fatura ödemelerini yapabiliyor, harcamalarını ayrıntılı grafiklerle izleyebiliyor, Bölüştür özelliği sayesinde ödedikleri ücreti paylaşabiliyor, QR kullanarak ödeme yapıp/alabiliyor, döviz işlemlerini yapabiliyor ve Cashback Programı sayesinde harcamalarından direkt nakit kazanarak bütçelerine destek sağlayabiliyor. Aynı zamanda, istedikleri ATM’lerden kolay bir şekilde para çekebiliyorlar.

Tek yerden bütün finansal hizmetleri yapabilmeyi hedefleyen Papara, 2021'de de yeni gelişmeler ile özellikleri izleyerek kullanıcılarını finansal alanda bölünmekten ve kargaşadan kurtarmayı hedefliyor. Kullanıcıların bütün finansal işlemlerini kolay bir şekilde yapabilmelerini hedeflediklerini dile getiren Papara’nın CEO’su Ahmed F. Karslı, “Papara, finansal kısıtlamalar nedeniyle tercih edilen bir seçenek olmaktan çıkarak ilk akla gelen finansal uygulama haline geldi” diye konuştu. Bu hedeflerle de bu senede finansal bir Super App olmayı hedeflediklerini açıkladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal