PancakeSwap (CAKE) nedir? Cake coin alma yöntemleri, projesi ve yol haritası

Kripto para piyasalarında var olan çeşitlilikler ve bunlara bağlı olarak birimlerdeki araştırmalar devam ederken otomatik piyasa yapıcılardan biri olan PancakeSwap (CAKE) kullanımı ile birlikte Cake coin alma yöntemleri hakkında merak edilenleri yazımızın içeriğinde derledik.

30.05.2022-13:32 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-13:32) PancakeSwap (CAKE) nedir? Cake coin alma yöntemleri, projesi ve yol haritası

PancakeSwap (CAKE) projesi, kullanıcılar tarafından token alım satımı yapılabilen yatırım havuzlarındaki varlıkların kilitlenerek pasif gelir elde ettikleri otomatik piyasa yapıcı olarak bilinir. Merkezsi finans Decentralized Exchange, DeFi) uygulaması çerçevesinde geliştirilen PancakeSwap platformunda var olan havuzlara para yatırılır veya protokollerde likidite sağlanarak 'yield farming' adı verilen sistemle pasif gelirler elde edilir.

PancakeSwap (CAKE) nedir?

Cake coin diğer adıyla PancakeSwap (CAKE), kullanıcıların token alış verişleri sırasında bazı yolları kullanarak likidite sağlamalarına ve buna karşılık olarak belirli ücretler elde etmesine imkan tanıyan merkezsiz şekilde geliştirilen finans platformudur. CAKE coin kullanıcıları likiditeye karşılık olarak otomatik bir piyasa modellerini kullanmayı tercih ederken CAKE coin borsasında BEP-20 adıyla yer alan tokenlerini takasa vermek amacıyla oluşturulan borsa türü olarak da ifade edilebilir.

PancakeSwap (CAKE) nedir

Cake coin alma yöntemleri, projesi ve yol haritası

Eylül 2020 tarihinden itibaren kullanıma açılan Cake coin, BEP20 token standardına destek veren platformdur. Havuzlardan gelir kazanmak isteyen yatırımcılar diledikleri yatırım çeşitleri dahilinde elinde olan varlıkları sistem içie kilitlerler ve böylelikle pasif kazanç sağlarlar.

BCAKE coin, satın aabilmek için öncelikle Kripto Para borsasını kullanmanız gerekir. Türkiye kripto para piyasalarında CAKE coin alabilmek son derece kolay ve hızlıdır. İşlem için hiçbir şart aranmaz. PancakeSwap, genel olarak Binance Smart Chain (BSC) desteği alan cüzdanlara destek verirken MetaMask, TrustWallet gibi dijital cüzdan seçenekleri ile de CAKE varlıkları depolanma şansı sunar.

CoinMarketCap'ın son verilerinde coinin 2021 Mayıs ayından itibaren PancakeSwap protokolüne kilitlenmiş olan varlıklarının toplamı 10,3 milyar dolar gösteriyordu. Piyasadakş değeri 6,4 milyar dolar hesaplanan coinin dolaşım arzındaki CAKE token sayısının ise 160.447.894 şeklinde kayıtlara geçtiği söyleniyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal