Pamukkale Ziyarete Hazır

UNESCO Dünya Miras Listesi'ne de alınan Pamukkale, yeni normalde ziyarete hazır hale geldi.

24.06.2020-16:30 - (Son Güncelleme: 24.06.2020-16:29) Pamukkale Ziyarete Hazır
Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki traverterler her mevsim yerli yabancı turistlerin uğrak noktası oluyor. Su kaynaklarının içindeki karbondioksitin uçması ve su içerisindeki kalkerin çökmesi ile kristalleşmiş olan travertenler, mucizevi bir güzelliği sahip.

UNESCO Dünya Miras Listesi'ne de alınan Türkiye'nin önemli destinasyonlarından Pamukkale, Kleopatra Havuzu, Hierapolis Antik Kenti ile ünlü...

yabancıların Türkiye’de en çok görmek istedikleri doğal güzelliklerden olan Pamukkale, 2 bin 500 yıldır şifa dağıtıyor.

Pamukkale'deki termal otellerin birçoğunun coronavirüs sürecinin ardından "Güvenli ve Sağlıklı Turizm Belgesi" aldığını belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, turistik merkezlerin ziyarete hazır hale geldiğini söyledi.

Vatandaşları Pamukkale'ye davet eden Zola, "Türkiye'nin en temiz ve sağlıklı kenti misafirlerini bekliyor. 2 bin 500 yıl önce insanlara şifa olan termal sularımız bugün de yurt içinden ve dünyanın dört bir tarafından gelen konuklarına sağlık veriyor. Bu süreçte gerek biz, gerekse tüm turizm tesislerimiz el ele vererek Sağlık, İçişleri ve Kültür ve Turizm Bakanlıklarımızın genelgeleri doğrultusunda hazırlıkları tamamlayıp tüm önlemleri aldık." dedi.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal