10.10.2021-16:41 (Son Güncelleme:10.10.2021-17:08)


1

Stoperlerinden memnun olmayan Brezilya ekibinin Galatasaray'dan sambacı yıldızı gözüne kestirdiği öğrenildi. Futbolcunun, transferi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.



2

Galatasaray'da Ocak ayı yaklaşırken transferde hareketlilik yaşanmaya başladı. Sarı kırmızılılarda, ara transfer döneminde takımdan gönderilecek futbolcular kadar takımda kalacak futbolcular da çok yoğun gündem oluşturuyor. Sarı kırmızılılarda gündemi meşgul eden meselelerden birisi de Marcao'un transferi olarak göze çarpıyor. Özellikle Brezilya'da 25 yaşındaki defans futbolcusuna karşı ciddi bir ilginin olduğu aktarıldı.



3

Özellikle Brezilya'da 25 yaşındaki defans futbolcusuna karşı ciddi bir ilginin olduğu aktarıldı. Takımdaki mevcut stoperlerden memnun kalmayan Palmeiras takımında teknik direktör Abel Ferreira'nın Palmeiras yönetimine ''Marcao'yu alırsak şampiyon oluruz'' diyerek istekte bulunduğu belirtildi.



4

Brezilya ekibi şuana kadar Galatasaray'a resmi bir teklif sunmadı. Fakat kulübün futbolcuyla menajerler vasıtasıyla görüştüğü ve ülkesine geri dönmek istediği yönünde izlenimlerin olduğu belirtiliyor. Galatasaray sezon başında Marco'ya Kerem ile yaşadıkları olaydan sonra transfer izni vermiş fakat Avrupa takımlarıyla yapılan olumsuz görüşmelerden sonuç alamamıştı.



5

Brezilyalı futbolcunun cezalı olduğu dönemde özellikle sol stoper bölgesinde ciddi sıkıntılar görüldü.



6

Sarı kırmızılıların 15 milyon euro ve üzerinde gelecek bir teklife sıcak yaklaşacağı vurgulandı. Fakat Marcao'nun Avrupa Ligi'ndeki Lazio ve Marsilya karşılaşmalarında, Nelsson ile gösterdiği başarılı performans kafaları karıştırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR