23.12.2022-16:50 (Son Güncelleme:23.12.2022-17:01)


1

Bir süredir demans hastalığıyla mücadele eden Pakize Suda'dan kahreden haber geldi. Geçtiğimiz aylarda demans teşhisi konulan oyuncu, yazar ve şarkıcı Pakize Suda, 70 yaşında hayata gözlerini yumdu.



2

Üzücü haberi Pakize Suda'nın yeğeni Dilara Elagözlü duyurdu. Elagözlü, yaptığı açıklamada, "Bir süredir rahatsız olan ve tedavi görmekte olan sevgili teyzemiz Pakize Suda, beynine pıhtı atması sonucu bu sabah yaşamını yitirmiştir. Çok üzgünüz. Sevenlerine başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verdi.



3

Büyük saygısızlık

Büyük saygısızlık

Ünlü oyuncu ve yazar Pakize Suda, öğle namazına müteakip Muğla Kurşunlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Pakize Suda, Şehir Yeni mezarlığında toprağa verildi. Törene sanat camiasından katılım olmaması dikkati çekti.



4

Suda'nın cenazesi bugün Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Kurşunlu Camii'nde bugün kılınacak cuma namazı sonrası, Menteşe Şehir Yeni Mezarlığına defnedildi.



5

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan Suda'nın yeğeni Dilara Elagözlü, "Teyzem Pakize Suda Muğla'yı çok severdi. Teyzemin en yakın akrabası, en yakını annem ve benim.



6

Bu nedenle Menteşe'ye defnedilecek" dedi.Bir süredir demans hastalığıyla mücadele eden Pakize Suda, beynine pıhtı atması sonucu 70 yaşında hayatını kaybetmişti.



7

Suda, Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Kurşunlu Camii'nde kılınan cuma namazı sonrası, Menteşe Şehir Yeni Mezarlığı'na defnedildi. Törene sanat camiasından katılım olmaması dikkat çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR