15.11.2020-10:43 (Son Güncelleme:30.04.2024-13:18)


1

Başarılı dövüş kariyerinin yanı sıra iddialı pozlarıyla da adından sık sık söz ettiren Paige VanZant, müstehcen içerikli fotoğraf ve videoların yayınlandığı siteye üye olmasını bekleyen sevenlerini üzdü. VanZant, böyle bir siteye üye olmayacağını açıkladı.



2

Eşi ile birlikte verdiği müstehcen pozlarla gündemden düşmeyen Paige VanZant, sevenlerinden gelen ilginç teklifi reddetti.



3

Sosyal medyada 2.7 milyon takipçisi sayısına ulaşan VanZant, modellik yapması ve OnlyFans isimli müstehcen içerikli paylaşımlar yapılan siteye üye olmasını isteyen hayranlarının talebini geri çevirdi.



4

Bazı hayranlarının söz konusu siteye üye olması için para yolladığı Paige VanZant, ‘Eşim Austin ve ben hayranlarımızın 200 sorusunu belirledik ve bunlardan yaklaşık 20 tanesi, 'Neden OnlyFans hesabı açmıyorsunuz? şeklindeydi. Esasında orada hesap açmayacağım ancak sosyal medya paylaşımlarımı beğeniyorsanız yine de bana para gönderebilirsiniz’ dedi.



5

27 yaşındaki dövüşçü, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘5-10 kişi bana para gönderdi ve çıplak fotoğraf alacaklarını düşündüler. Böyle şeyler umarak para yollayan herkesten özür dilerim ancak o tarz hesaplar açmayacağım ve çıplak fotoğraflarımı paylaşmayacağım’



6

VanZant, gönderilen parayı hayır kurumuna bağışladığını belirterek şöyle konuştu: ‘Tüm parayı Florida'daki hayır kurumuna bağışladım. Çünkü bu durumu kendimi garip hissettirdi.



7

Kesinlikle OnlyFans'ta olmayacağım ve bu yüzden bana lütfen para göndermeyin. Orada olan kadın-erkek kimseyi yargılamıyorum ancak hayatımın bu döneminde bu tarz durumlar bana göre göre değil’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr