PAEM Amirlik sınavı ne zaman? 2022 7.Dönem PAEM sınav takvimi yayınlandı!

Polis Akademisinden müjdeli haber geldi. 2022 yılı 7.dönem PAEM Sınav Takvimi ile amirlik sınav tarihi açıklandı. Amirlik sınavı ne zaman, başvuru şartları ve nerede yapılacağı araştırılmaya başlandı. Amirlik sınavına giriş yapacaklar için giriş belgesi 20-24 Haziran arasında belli olacaktır. PAEM sınav takvimi yazılı sınav ne zaman, başvurular nereden ve nasıl yapılacak? İşte amirlik sınavı hakkında tüm detaylar haberimizde

13.05.2022-14:11 - (Son Güncelleme: 13.05.2022-14:11) PAEM Amirlik sınavı ne zaman? 2022 7.Dönem PAEM sınav takvimi yayınlandı!

2022 PAEM Sınav Takvimi ile amirlik sınavı ne zaman soruları internet üzerinden sıkça araştırılmaya başlandı. 7.Dönem PAEM Sınav Takvimi adaylarla paylaşıldı. Polis amirliği sınav başvuru tarihleri ve detaylar haberimizde

PAEM sınav takvimi açıklandı

Polis Akademisi resmi sitesinde sınav takvimi yayınlandı. İlk derece Amirlik Eğitim Sınavı Polis Akademisi Başkanlığı ve Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanan "Polis Amirleri Eğitimi Merkezi (PAEM) İlk Derece Amirlik Eğitimi (Emniyet Mensubu) Öğrenci Adayı Yazılı Sınavı Yapılmasına İlişkin İş Birliği Protokolü" gerçekleştirilecektir.

Amirlik sınav takvimi

Başvurular ne zaman?

PAEM Sınav Takviminde yer alan amirlik sınav başvuru tarihleri 16-27 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecektir. Başvuru yapacak adaylar ise https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ bu adres üzerinden gerçekleşmektedir.

7.Dönem PAEM sınavı ne zaman?

Tek oturum düzeyinde yapılan amirlik sınavı 26 Haziran tarihinde yapılacaktır.

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal