Padişah Türbesinde Peygamber Efendimizin Kutsal Emanetlerine Hakaret

I. Abdülhamit ve Sultan IV. Mustafa Türbesi'nin içinde bir adam Peygamber Efendimiz'in kutsal emanetlerine hakaret etti. Vatandaşların tepki göstermesi üzerine şahıs olay yerinden ayrıldı.

15.05.2019-13:43 - (Son Güncelleme: 15.05.2019-16:49)

Show TV Ana Haber'de ekranlara gelen habere göre, I. Abdülhamit ve Sultan IV. Mustafa Türbesi'nin içerisinde kamera kaydı yapan bir kişi, türbe içerisinde "Arapça okuyorlar. Ne okuduklarından zaten haberleri yok. Peygamber Efendimizin mübarek ayak izi diye bir taş koymuşlar buraya ayak izi. Hangi taşın üstüne basarsanız basın ayak taşta iz bırakmaz. Bu da peygamberin sakalı. Ya sakal dursa ne olur. İnsanları böyle kandırıyorlar işte, Allah inancıyla. Dinbazlar. Alim denilen şahıslar ve yönetimde olanlar da bundan nemalıp halkı koyunlaştırıp, sömürmektedir. Kandırmaya devam etmektedir" sözlerini kullandı.

Bu sözlerin ardından türbede olan bir kişi, "Sizi dinlemek zorunda değiliz. Eleştirilerinizi gidin başka yerde yapın. Burası eleştiri yeri değil. Buraya dua etmeye geldik. Seversin sevmezsin o beni bağlamaz. Bu kutsal mekanda saygılı olmak zorundasın" diyerek tepki gösterdi.

Sultan I. Abdülhamit ve Sultan IV. Mustafa'nın sandukalarını göstererek "Bu sandıklara mı saygı duyacağım" diye yanıt veren şahıs daha sonra türbeden ayrıldı. Türbede yer alan vatandaşlar ise güvenlik personeline de tepki gösterip "Bu mübareklere sahip çıkmak değil ise senin amacın durma o zaman git ağabey" sözlerini kullandılar.

 
Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal