Paco Alcacer Kimdir? Paco Alcacer Fenerbahçe’de

Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesi renklerine bağlamak istediği Paco Alcacer kimdir? Paco Alcacer hakkında merak ettikleriniz haberimizin detaylarında…

22.06.2018-17:25 - (Son Güncelleme: 22.06.2018-17:24) Paco Alcacer Kimdir? Paco Alcacer Fenerbahçe’de

Fernandao’yu Suudi Arabistan takımlarından Al-Wahda’ya satan ve Brezilyalı oyuncunun yerine mutlaka bir golcü transfer etmek isteyen Fenerbahçe, Barcelona’nın İspanyol forvetini kadroya katmak istiyor.

Teknik direktörlük için Phillip Cocu ile anlaştığını açıklayan sarı lacivertliler, Hollandalı teknik direktörün transfer listesinin ilk sırasında yer alan Paco Alcacer’i kiralamak için temasa geçti.

Fernandao’nun satışı sonrası elinde forvet olarak bir tek Soldado kalan Fenerbahçe’de transfer komitesi Katalan ekibine 25 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna dahil etmek istediğini bildirdi.

Barcelona’da fazla forma şansı bulamayan ve kendisini yeniden ispatlamak isteyen İspanyol yıldızın da kiralık olarak başka bir takımda forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

PACO ALCACER KİMDİR?

30 Ağustos 1993 tarihinde İspanya’da doğan Paco Alcacer, Barcelona’da forma giymektedir.

1.75 boyundaki forvet oyuncusu, futbola Valencia altyapısında başladı. Profesyonelliğe de Valencia’da adım atan İspanyol golcü, 2012-2013 sezonundaki tek sezonluk Getafe macerası dışında 2016-2017 sezonuna kadar Valencia’da forma giydi.

Söz konusu sezonda 30 milyon euro karşılığında Barça’nın yolunu tutan Alcacer, Messi, Suarez ve Dembele gibi yıldızların arkasında kalarak istediği forma şansını bulamadı.

Geçtiğimiz sezon Barcelona formasıyla toplam 23 karşılaşmaya çıkan İspanyol forvet, bu karşılaşmalarda 7 kez gol sevinci yaşarken 4 de asist yaptı. 

Son Dakika Spor Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal