Pablo Escobar'ın Oğlu, Pucca'yı Takip Etmeye Başladı

Pablo Escobar'ın oğlu, babası hakkında attığı tweette uyuşturucuya özendirme suçundan 5 sene 10 ay hapis cezası alan yazar Pucca'yı Instagram'dan takip etmeye başladı.

17.07.2019-09:35 - (Son Güncelleme: 17.07.2019-10:10) Pablo Escobar'ın Oğlu, Pucca'yı Takip Etmeye Başladı

Sosyal medya takipçilerinin Pucca olarak bildiği Selen Pınar Işık, Pablo Escobar hakkında attığı bir tweet nedeniyle uyuşturucuya özendirme suçundan 5 sene 10 ay hapis ve 66 bin 666 lira para cezasına çarptırıldı. Yaşanan bu olayların sonrasında Escobar'ın oğlu Juan Pablo Escobar Henao Işık'ı Instagram'dan takip etmeye başladı.

OĞLU TAKİBE ALDI

Geçtiğimiz günlerde çektiği videoda gözyaşları içerisinde aldığı hapis cezasını duyuran Pucca, dün Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Escobar'ın oğlunun kendisini takip etmeye başladığını açıkladı.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE DUYURMUŞTU

Uyuşturucu maddeye özendirmekten geçtiğimiz Mayıs ayında hakim karşısına çıkan Selen Pınar Işık, Instagram'da paylaştığı videoda 7 yıl hapis cezası aldığını gözyaşları içerisinde şu sözlerle açıkladı: "Günaydın arkadaşlar. Az önce 7 yıl hapis cezası aldığımı öğrendim. Escobar'la alakalı attığım tweet nedeniyle. Escobar bu kadar ceza almadı. 7 yıl ne demek ya? Attığım bir tweet nedeniyle. Ben size ne yaptım? Ben ne yapacağım?" Mahkeme, cezayı iyi halden 5 sene 10 aya düşürdü.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal