Özlem Zengin'den Muhalefete Çok Sert Yanıt!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, TBMM'de muhalefet partilerinden gelen sataşmalara yanıt verdi.

20.11.2019-13:20 - (Son Güncelleme: 20.11.2019-15:50)

AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin, TBMM'de muhalefet partilerinden gelen sataşmalara karşılık verdi.

FETÖ'ye karşı verilen mücadeleyi sulandırmak amacıyla, yalan ithamlarda bulunmaktan çekinmeyen muhalefet vekillerinin sataşmalarına cevap için kürsüye gelen Özlem Zengin ibret dolu bir konuşma yaptı.

Türkiye'nin, özgürlükler açısından hangi günlerden geldiğini ürpertici örneklerle hatırlatan Zengin, 'nereden geldiğimizi unutmayalım' dedi.

NE OLMUŞTU ?

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'in kürsüde konuşmasına müsaade etmeyen CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç önce "Ulan, böyle bir Grup Başkan Vekilliği olmaz" diyerek bağırdı.

"BU KADINA HADDİNİ BİLDİRİNİZ"

Ardından da "Lütfen, bu kadına haddini bildirin Sayın Başkan" ifadeleriyle Zengin'i hedef aldı.

TBMM Genel Kurulu'nda eski başbakanlardan Bülent Ecevit ile ilgili AK Parti ve CHP grubu arasında gerginlik yaşandı. CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, 'ulan' ifadesini kullandığı AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e 'Bu kadına haddini bildiriniz' diye bağırdı.

Konuyla ilgili Yenisafak'a açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin şu ifadeleri kullandı:

"Genel Kurul'da başörtülü vatandaşa yönelik saldırıyı konuşuyorduk. Mahmut Tanal söz aldı. Alışkınız zaten. "AK Parti yokluk, yolsuzluk, şerefsizlik ve dış politikada hezimet demektir" dedi.

"CLINTON KARŞISINDAKİ DURUŞUNU HATIRLATTIM"

Ben de AK Parti'nin doğrularını ve önceki dönemleri hatırlattım. Ecevit'in Clinton karşısındaki duruşunu hatırlattım. Kıbrıs için teşekkürlerimi yineledim. Kusurları varsa onu da söyleriz.

Engin Özkoç bunun üzerine hiddetlendi. Daha önce de benzer bir girişimde bulunmuştu. Ayağa kalkarak bu kadına haddini bildirin dedi. Bu lafın bir anlamı var.

CHP'Lİ ÖZKOÇ ÖZÜR DİLEMİŞ!

Bu arada ara verdik. Herkes onun hatalı olduğunu biliyordu. Sonra gelip özür diledi. "Ben bilmiyorum bu kadına haddini bildirin" ne demek olduğunu dedi kendisi. Ki bu gerçek değil. Çünkü bunun farkındaydı.

"HALA AYNI KAFADALAR"

Madem bilmiyorsunuz ben hatırlatayım diyerek açıklama yaptım. Madem özür diliyorsunuz kabul ediyoruz. Ama sözlerin geçmişi vardır. Bu sizin aynı kafada olduğunuzun bir göstergedir dedim. Benim başörtülü arkadaşlarım titriyorlardı.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal