Özlem Balcı Netflix'i Neden Reddetti?

Uzun süredir devam eden Seksenler dizisinde Yıldız karakterine hayat veren Özlem Balcı, Netflix'ten gelen teklifi reddetmesi üzerine gündem oldu. Özlem Balcı Netflix'i neden reddetti? Özlem Balcı kimdir? sorularının yanıtı araştırılmaya başlandı. Netflix'i reddeden Özlem Balcı kimdir?

22.02.2021-16:42 - (Son Güncelleme: 22.02.2021-16:42) Özlem Balcı Netflix'i Neden Reddetti?

Seksenler dizisinde canlandırdığı Yıldız karakteri ile tanınan ünlü oyuncu Özlem Balcı’ya Netflix’ten dizi teklifi geldi. Balcı’nın ise sevişme sahneleri nedeniyle teklifi kabul etmeyip reddettiği öğrenildi. Bu haberin ardından Özlem Balcı ile ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. Özlem Balcı kimdir?

ÖZLEM BALCI KİMDİR?

25 Mart 1984 tarihinde Fethiye'de doğan Özlem Balcı 37 yaşındadır. İlk ve orta öğrenimini Fethiye’de tamamlayan Balcı, lise yıllarındayken yerel kanallarda F Radyo & TV’de DJ’lik yaptı. Yine bu kanallarda haber spikerliği, metin yazarlığı ve haber muhabirliği de yapan Balcı, 'Köyümüzde Özlem' programında sunuculuk ve 'Sabah Şekerleri' programında yönetmenlik görevlerini üstlendi.

Balcı, 'Özlemce' isimli kendi programında hem yapımcılığını hem de sunuculuğunu üstlendi. Öte yandan Muğla’nın yerel televizyon kanallarından olan Şah TV’de haber spikerliği de yaptı. Görevlerinden dolayı pek çok ödül kazandı.

2001'de Çankaya Üniversitesi İ.İ.B.F Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nü kazandı. Bu süre zarfında çocuk animasyonu ve halkla ilişkiler ile ilgili çeşitli alanlarda çalışmalar yürüttü. Çalıştığı bir tatil köyünde animasyon aktivitelerine İngilizce tiyatro oyunları koydu ve bunların yönetmenliğini yaptı.

Üniversite eğitiminin üçüncü senesinde okulu bırakarak M.S.M’de tiyatro eğitimine başladı. Oyunculuk kariyerine küçük rollerle başlayan Balcı, Arka Sokaklar’da Makbule karakteri ile televizyondaki yolculuğuna ilk adımını attı. İlk sinema deneyimini ise Süper Ajan K9 filmi ile gerçekleştirdi. Balcı, 2013 yılından beri ise Seksenler isimli dizide Kahveci Mesut’un eşi Yıldız karakterini canlandırıyor. 

ÖZLEM BALCI OYNADIĞI DİZİLER

Özlem Balcı dizileri arasında:

'Arka Sokaklar, Doktorlar, Annem, Dudaktan Kalbe, Hepsi1, Akasya Durağı, Ece, Yalancı Romantik, Zülfikar, İpsiz Recep, Ah Kalbim, Unutulmaz, Umut Yolcuları, Canan, Siya Mem-u Zin ve Ev Yapımı bulunuyor. Öte yandan Balcı, bir televizyon filmi olan Zengin ve Yoksul’da da rol aldı. Sinemada ise Süper Ajan K9, Ateşin Düştüğü Yer ve Merdiven Baba' yapımlarında yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal