Özlem Balcı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisi ile tanıdığımız Özlem Balcı, hedefinin milletvekilliği yapmak olduğunu açıkladıktan sonra en çok araştırılan isimlerden oldu. Peki Özlem Balcı kimdir? Özlem Balcı kaç yaşında?

02.02.2021-11:49 - (Son Güncelleme: 02.02.2021-11:49) Özlem Balcı

Seksenler dizisinde aldığı rolle tanınan genç oyuncu Özlem Balcı, son verdiği röportajın ardından sosyal medyanın en çok konuşulan isim oldu. Milletvekilliği yapmak istediğinin söyleyen Balcı'nın hayatı ve yaşı merak konusu oldu. Özlem Balcı kimdir? Özlem Balcı kaç yaşında? Özlem Balcı nereli? İşte merak edilen detaylar...

5 Mart 1984 yılında Muğla'ya bağlı Fethiye ilçesinde dünyaya gelen Balcı, ilk ve ortaöğrenimi tamamladı. Lisede ilk iş deneyimini yerel kanal olan Kanal F Radyo&Televizyon'da yaşadı.

Dj olarak çalışan Özlem Balcı daha sonra aynı kanalda haber spikerliği, metin yazarlığı ve haber muhabirliği yaptı. 2001 yılında Çankaya Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü kazandıktan sonra ekrana ara verdi.

Bir dönem halkla ilişkiler işinde çalıştıktan sonra tiyatroya döndü. Üniversite eğitimine 3. yılında ara vererek İstanbul'da bulunan MSM Tiyatro ile sahne eğitimine başladı.

ÖZLEM BALCI'NIN YER ALDIĞI DİZİLER HANGİLERİ?

Özlem Balcı'nın Yer Aldığı Dizi Projeleri…

Seksenler

Hanımeli (Belgesel)

Tekke Saanatı (Belgesel)

Müezza (Belgesel)

Yörük Ali (Belgesel)

İpsiz Recep

Selena

Hepsi 1

Zülfikar

Arka Sokaklar

Annem

Yol Arkadaşım

Unutulmaz

Akasya Durağı

Şen Yuva

Umut Yolcuları

Canan

“Ajan K9”

Ateşin Düştüğü Yer

Reis

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal