Dev zirve ne zaman gerçekleşecek? Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi adım adım yaklaşıyor. Konuyla ilgili Özel, basın mensuplarına Cumhurbaşkanı Erdoğan ile önümüzdeki hafta görüşmeyi planladıklarını ifade ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bu konuşmayı onaylar niteliğinde bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

23.04.2024-18:38 - (Son Güncelleme: 23.04.2024-20:53)

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında olacak olan zirve için günler yaklaşıyor. 

“Önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de katıldığı TBMM Genel Kurulu Özel Gündemli Toplantı'nın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Cumhurbaşkanın yeni Anayasa hakkındaki açıklamalarının sorulması üzerine Özel "Cumhurbaşkanının bugün değişimden bahsediyor olması ve cumhurbaşkanının da artık değişimci olması CHP'nin siyaset diline egemen olduğunu gösteriyor ki bu güzel bir şey. CHP değişerek güçlendi. Bu tutumlarını değiştiremezlerse zayıflamaya devam edecekler. Cumhurbaşkanıyla önümüzdeki hafta görüşmeyi planlıyoruz, randevu talep edeceğiz. Anayasa ile ilgili birtakım talepler ileteceğini söyledi. Tabii ki TBMM müzakere zeminidir ve her zaman liderler birbirleriyle konuşur" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan onayladı

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 23 Nisan resepsiyonuna katılmak üzere Meclis'e geldi. Gazetecilerin "CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşme olacak mı?" sorusuna yanıt veren Erdoğan, "Benimle görüşme talepleri oldu. İnşallah önümüzdeki hafta görüşeceğiz. Böyle ayak üstü olmaz" dedi. 

Abdullah Şaşkın
abdullahsaskin@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal