Tüm dünya tarafından büyük bir üne sahip olan nusret gökçe'nin abisi özgür gökçe, çocukluk fotoğraflarını paylaştı. ikilinin birbirine olan benzerliği sosyal medyayı salladı.
Tüm dünya tarafından büyük bir üne sahip olan nusret gökçe'nin abisi özgür gökçe, çocukluk fotoğraflarını paylaştı. ikilinin birbirine olan benzerliği sosyal medyayı salladı.
Sosyete kasabı lakaplı nusret gökçe'nin abisi özgür gökçe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlara bir yenisini daha ekledi.
Çok ünlü ve zengin olmalarına rağmen şükretmeyi hiçbir zaman bırakmadıklarını söyleyen özgür gökçe, nusret gökçe ile olan çocukluk yıllarına ait bir paylaşımda bulundu.
Nusret gökçe ve özgür gökçe'nin çocukluk fotoğrafı sosyal medyada büyük ses getirirken binlerce beğeni ve yorum aldı.
Salt bea hareketi ile adını dünyaya duyuran nusret gökçe ve abisinin fotoğrafını gören sosyal medya kullanıcıları 'kardeş değil ikiz gibisiniz' gibi yorumlarda bulundu.
İşte nusret gökçe ve abisi özgür gökçe'nin çocukluk fotoğrafı...
Nusret gökçe kimdir?
Nusret gökçe, dünyaca ünlü et restoranlarının sahibi, kasaptır. nusret gökçe, 19 nisan 1983 yılında erzurum'da dünyaya geldi. nusret gökçe, candy denat ile aşk yaşıyor. 1.64 boyunda olan dünyaca ünlü kasap nusret gökçe, 60 kilodur.
Nusret, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte erzurum'dan darıca'ya göç eden nusret, maddi sebepler dolayısıyla darıca faik şahenk ortaokulu'nu altıncı sınıfta bırakmak zorunda kalmıştır.
Kasapçılık mesleğine ilk olarak bostancı'daki kasaplar çarşısında başlayan nusret hızlı et kesimini ise buradaki iş yoğunlu ile öğrenmiştir. 2007 senesinde istinye park'ta açılan kasap-restoran konseptinde çalışmaya başlamış daha sonra maddi zorluklar içinde cebindeki son parası ve kredi kartından çektiği 7 bin tl ile gittiği arjantin'de kasapları ve restoranları gezmiştir.
Buralarda sektör ile ilgili yeni bilgiler öğrenmiş türkiye'ye döndüğünde aynı iş yerinde çalışmaya devam etmiştir. 'lokum', 'ceviz', 'kafes' gibi etlerin mimari olan nusret yine sektör ile ilgili araştırmaları devam ettirmek için amerikaya gitmiştir. burada üç ay boyunca abd'nin en bilindik dört restoranında bedava çalışmış ve deneyip edinmiştir.