Özge Ulusoy İlişkisi Hakkında Konuştu

İş insanı Faruk Çolakoğlu ile mutlu bir birliktelik sürdüren ünlü model Özge Ulusoy, verdiği bir röportajda samimi açıklamalarda bulundu. İlişkisi hakkında konuşan Özge Ulusoy, ‘İşlerimiz ikimiz için de önemli, onlarla anılmayı tercih ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

06.01.2021-09:29 - (Son Güncelleme: 06.01.2021-09:27) Özge Ulusoy İlişkisi Hakkında Konuştu

Ünlü model Özge Ulusoy, Snob Magazin Dergisi’nin Ocak&Şubat sayısı için objektif karşısına geçti. Derginin yeni sayısı için röportaj veren Ulusoy, ilişkisi hakkında konuştu.

İş insanı Faruk Çolakoğlu ile aşk yaşayan Özge Ulusoy, ‘İlişkiyi göz önünde yaşamanın kariyerinizi olumsuz etkileyeceği düşüncesinde misiniz?’ sorusuna ‘Öyle stratejik düşünceler benden çok uzak. Kaçmak saklanmak gibi bir durumumuz yok. İşlerimiz ikimiz için de önemli onlarla anılmayı tercih ediyoruz diyebiliriz’ şeklinde karşılık verdi.

Aşkı tanımlayan Ulusoy, ‘Bulması zor olan ama kıymetli bir his. Aşk benim için çok kıymetli’ dedi. Güzel model, ‘Podyumlara veda etmeyi planladığınız bir tarih var mı?’ sorusunu da şöyle cevapladı: ‘Vücudum izin verdiği sürece böyle bir planım yok. Hep beraber yaşayıp göreceğiz’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal