15.12.2023-14:51 (Son Güncelleme:15.12.2023-17:53)


1

Aile Dizisinde Başrol Oynayacaktı

Aile Dizisinde Başrol Oynayacaktı

Daha önce Show Tv, ekranlarında yayınlanan Aile dizisinin başrol oyuncusu olacağı konuşulan Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, rolü Serenay Sarıkaya'ya kaptırdığı gündeme gelmişti.



2

Yeni Bir İddia Daha

Yeni Bir İddia Daha

37 yaşındaki ünlü oyuncu hakkında yeni bir iddia daha gündeme geldi



3

Özge Oyuncuları Darladı

Özge Oyuncuları Darladı

Bir X kullanıcısı yaptığı paylaşımda "Özge Özpirinçci bir karakterin hayatını çok beğenip 'Tiyatro oyunu yapacağım' diye tutturup herkesi darlıyor, sponsor bulunuyor, sahneleme aşamasında geliniyor ve son anda 'Bana dizi geldi' deyip herkesi yüzüstü bırakıyor. Bu da böyle bir kulis olsun size, kalitedir evet" şeklinde bir paylaşımda bulundu.



4

Özpirinçci’den jet yanıt!

Özpirinçci’den jet yanıt!

Hakkındaki iddianın ardından sosyal medya hesaplarından yazılı açıklama yapan Özpirinçci, olayın iç yüzü şu sözlerle açıkladı: "Bahsettiğiniz 'Oyun' bir kitap uyarlaması. Kitabı okuduktan sonra yazarına mesaj atıp, eğer bir gün kitabınızı tiyatro oyunu ya da sinema filmine uyarlamak isterseniz, ben bu rol için deneme çekimi yapmak istiyorum dedim. "Böyle bir tesadüf olamaz biz de sizi düşünüyorduk' dedi.



5

2 Yaşında Bir Kız Çocuğum Var

2 Yaşında Bir Kız Çocuğum Var

Kimseyi darlamadım, sponsor bulmadım, masa okuması yaptık bir kere ve tatile gittik hepimiz. Bu süreçte takvimle ilgili konuşmalar yapıldı ve sezonda bir dizide oynayacağım bilgisi verildi. Yaz tatili bitişine doğru tekrar set hayatına başlayacağımı ve bu sefer 2 yaşında bir kız çocuğum olduğu için zamanımı daha doğru değerlendirmem gerektiğini idrak etmeye başladım.



6

Sosyal Medya Açıklaması

Sosyal Medya Açıklaması

İnstagram hesabında bu şekilde açıklama da bulundu.

Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr