09.03.2023-17:17 (Son Güncelleme:09.03.2023-17:28)


1

Neriman Borak, bugün öğle namazına müteakip Şişli Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.



2

Özge Borak cenazede gözyaşlarına hakim olamadı. Neriman Borak Anadolu Hisarı'nda bulunan aile mezarlığına defnedildi.



3

Ünlü oyuncu, cenaze öncesinde duygularını dile getiren Borak şunları söylemişti: "Öncelikle bilmenizi isterim ki; şarkı acıyı katmerlemek için değil, aksine sürece sabretmek içindir. Hepimizin yaraları, acıları var.



4

Ateş düştüğü yeri yakıyor. Son bir aydır kalplerimize düşen ateşle yanıyoruz. Herkesin kendi derdi de var elbet.



5

Mesela biz ailece yarın defnedeceğimiz babaannemin gidişine de yanıyoruz. Bir yaprak daha düştü yere.



6

Biliyorum elini öpemeyeceğim, pamuk gibi saçlarına dokunamayacağım bir daha, anlattığı hikayeleri dinleyemeyecek, oturduğu yerden dans edişine gülemeyeceğim, her humus yaptığımda ‘bi lokma daha koy’ dediğini duyamayacağım artık.



7

Ama hepsi burada, hafızamda. Onun okuduğu dualar olmadan nasıl şifalanacağım diyorum kendi kendime. Velhasılı kağıt kesiği acılarımız can yakıyor, yanıyor kendi derdiyle hepimizin kalpleri. Ama bak ne diyor; kül olur kalbindeki zamanla. Bu bir süreç, sabredeceğiz. Önce biraz yanacağız evet, madem ateş düştü, bırakalım da yanalım. Onu da yaşayalım.



8

Yok saymadan, olduğu gibi. Çocukluğumuz geride kalacak belki, ama zamanla yana yana kül olduğunda ateşimiz, biraz daha büyüyeceğiz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR