Özel Halk Otobüsü Şoförü Yaşlı Çifti Darp Etti

Bursa'da bir özel halk otobüsü şoförü tartıştığı yaşlı çifti darp etti. Olay sonucunda 73 yaşındaki Hüseyin Güleç'in burnu kırıldı.

12.01.2019-12:25 - (Son Güncelleme: 12.01.2019-12:18) Özel Halk Otobüsü Şoförü Yaşlı Çifti Darp Etti

Bursa'da, özel halk otobüsü şoförü, durakta inmek isteyen fakat düğmeye basmadıkları için tartıştığı yolculardan Alev Güleç'e (68) tokat attı, eşi Hüseyin Güleç'in (73) de burnunu kırdı.

Olay, merkez Osmangazi ilçesi Atatürk Caddesi'nde oldu. Adı şimdilik tespit edilemeyen sürücü yönetimindeki özel halk otobüsünde giden yolcular, Atatürk Caddesi üstündeki otobüs durağında inmek istedi. Öne sürülene göre, inecek yolcular düğmeye basmadı. Bu sebeple sürücü ile yolcular arasında sözlü tartışma meydana geldi. Otobüs şoförünün yolculara hakaret ve küfür etmesi ardından Hüseyin Güleç ve eşi Alev Güleç şoförü ikaz etti.

YAŞLI ÇİFT, ŞOFÖRDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Kendisini ikaz eden çifte de hakaretlerde bulunan şoför, Alev Güleç'e tokat attı. Sürücü ardından da Hüseyin Güleç'i otobüsten indirip, darp etti. Olayın sonrasında sürücü, bölgeden gitti. Etraftakilerin ihbarı ardından olay yerine polis ve sağlık birimleri gönderildi. İlk müdahalesi olay yerinde gerçekleştirilen Güleç çifti, Bursa Devlet Hastanesi'ne gönderildi. Gerçekleştirilen muayenenin sonrasında Hüseyin Güleç'in burnunda kırık olduğu belirlendi. Hastanedeki işlemlerinin sonrasında polis merkezine giden çift, otobüs şoföründen şikayetçi oldu. Emniyet ekipleri, sürücünün tespit edilmesi için soruşturma başlattı.

"DÜĞMEYE BASSAYDINIZ"

Otobüste olanları aktaran Hüseyin Güleç, "Arka kapıdan bir yolcu kapının açılmasını talep etti. Yolcu ısrarla şoföre bağırdı. Şoför duymayınca ben de seslendim. 'O düğmeleri oyun için mi koymuşlar ? Düğmeye bassaydınız açardık. O nedenle açmıyorum' dedi. O esnada eşim 'Böyle bir işi bulmak için uğraşıyorsunuz ancak sonra bizlere eziyet ediyorsunuz' diye otobüs şoförüne seslendi. Bunu söyleyince hemen ceketini çıkardı. Otobüsü durdurdu. Bizleri götürmeyeceğini ifade etti. Çok fazla küfürlü sözler sarf etti. O küfür edince ben çileden çıktım. Ondan sonra olay büyüdü. Otobüsten bizi indirmek istedi. Yolcuların bir bölümü indi. Beni dövmek için dışarıya çağırdı. Birkaç dakika sonra arkadaşları geldi. 5- 6 kişilik kalabalık bir grup halinde bizi tehdit etmeye başladılar. Bir anda 2 yumruk attı. Biri burnuma diğeri yanağıma geldi" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal