15.08.2021-16:00 (Son Güncelleme:08.09.2021-16:24)


1

Fenerbahçe'de Teknik Direktör Vitor Pereira'nın takıma katılmasıyla gözden bir anda düşen Milli futbolcu Ozan Tufan için eski Teknik Direktörü Sergen Yalçın talip olurken Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a transferi Başkan Ali Koç engeline takıldı.



2

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de kiralık olarak Alanyaspor forması giydikten sonra geri dönen Ozan Tufan özellikle geçtiğimiz sezon göstermiş olduğu performansla adeta mest ettirmişti.



3

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla harika bir sezon geçiren Ozan Tufan, bu sezon başlangıcında takıma Portekizli teknik adam Vitor Pereira'nın katılması ile birlikte ise adeta takımda istenmeyen adam damgası yedi



4

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın hazırlık döneminde ve maçlarında gözüne giremeyen Ozan Tufan, kadroda beklediği yeri bir türlü bulamadı.



5

Ozan Tufan kariyerinde bir kez daha düşüş yaşamak istemezken eski Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile olan görüşmesinde hocasıyla tekrardan buluşmaya çok sıcak baktığını ve siyah beyazlı forması giymek istediğini ilettiği öğrenildi.



6

Beşiktaş yönetimi Milli futbolcu Ozan Tufan'dan transferi ile ilgili yeşil ışığı almasıyla birlikte Spor Toto Süper Lig ekibi Fenerbahçe ile görüşmelere başladı.



7

Ozan Tufan'ın geleceği açısından da önemli bir yere sahip olabilecek transferde Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Ozan Tufan ile ilgilendiklerini, oyuncunun da Beşiktaş forması giymeye sıcak baktığını Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ifade etti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR